Η απάντηση του Αρκά στα «πυρά»: Γιατί ασχολείται με την πολιτική!

Όσα αναφέρει η επίσημη σελίδα του στο Facebook

Η απάντηση του Αρκά στα «πυρά»: Γιατί ασχολείται με την πολιτική!

​Την απάντησή του σε όσους τον επικρίνουν για την απόφαση να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα πολιτικά πεπραγμένα, καυτηριάζοντάς τα με το εύστοχο πενάκι του, δίνει ο Αρκάς!

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό μέσα σε μία «θύελλα» σχολίων από χρήστες του Facebook, που τον κατηγορούν ότι κάνει… αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις όλες τις φορές που σκίτσα του παρουσιάστηκαν στη Βουλή (όπως έκανε προ μηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης).

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook, δίνεται απάντηση στις επικρίσεις:

«Μας ρωτούν πολλοί φίλοι και μη, γιατί ο Αρκάς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική τον τελευταίο χρόνο. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ακρίβεια ότι ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάσει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή.

Απ’ την άλλη μπορεί απλώς, αφού ασχολήθηκε με τόσα άλλα θέματα, να αποφάσισε να βγάλει και μια σειρά βιβλίων με θέμα την πολιτική και η απόφασή του αυτή συνέπεσε με την παρουσία της “αριστεράς” στην εξουσία.

Bεβαίως υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή: Γιατί έτσι του αρέσει!».εβαίως υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή: Γιατί έτσι του αρέσει!».

αρκασανακοινωση.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top