Χωρισμός - «βόμβα» που δεν έμαθε κανείς: Μόνη ξανά η Μπαλατσινού!

Γιατί έπεσαν οι τίτλοι τέλους μετά από σχεδόν 1 χρόνο με τον Ανδρέα Παππά

Χωρισμός - «βόμβα» που δεν έμαθε κανείς: Μόνη ξανά η Μπαλατσινού!

Τι κι αν πέρυσι τέτοιο καιρό έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με το σύντροφό της, Ανδρέα Παππά; Το φετινό Καλοκαίρι τους βρίσκει… χωρισμένους και, μάλιστα, χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο, η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 38χρονου Ανδρέα Παππά, με τον οποίο γνωρίστηκε στις αρχές του 2015, μέσω κοινών φίλων, στην Θεσσαλονίκη.

collage9.jpg
(Οι φωτογραφίες που έφεραν το ειδύλλιο στο φως)

Κατά καιρούς, οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει τη Τζένη και τον Ανδρέα σε βραδινές εξόδους, αλλά και στην παραλία, ενώ πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, στο ησυχαστήριο της παρουσιάστριας, την Πάτμο.

Λίγο μετά το «Χριστός ανέστη», εντελώς… αθόρυβα και ενώ ο έρωτας φαινόταν να δυναμώνει, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει αυλαία, σύμφωνα με όσα γράφει το «You Weekly». «Έστω και μετά από έναν χρόνο μαζί, κατάλαβαν από κοινού ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν», είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης και του Ανδρέα, κάνοντας γνωστή την είδηση του χωρισμού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον 38χρονο σύντροφό της- Πριβέ δείπνο για δύο

Τζένη Μπαλατσινού - Ανδρέας Παππάς: Μαζί για Πάσχα στην παραλία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top