Μουτσινάς: «Το “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” τελείωσε» - Το τηλεοπτικό του μέλλον!

Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία με την Μπεκατώρου

Μουτσινάς: «Το “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” τελείωσε» - Το τηλεοπτικό του μέλλον!

​Το ότι δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» άφησε να εννοηθεί, για ακόμα μία φορά, ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεοπτικού νυμφώνος.

«Το “ΣΟΥΚΟΥ” τελείωσε παιδιά!», είπε ο ηθοποιός σε δημοσιογράφους, ενώ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου, ανέφερε: «τέτοια κάψα; Χτύπα με κιόλας! Πάω περιοδεία. Δεν έχω καταλήξει ακόμα! Μαύρη ώρα που μίλησα… Δεν είπα, πάντως, ότι δεν μου αρέσει το πρωινό. Είπα ότι πιστεύω πως δεν ήμουν για το πρωινό. Πάντα επιλέγουμε μεταξύ εκείνων που μας δίνονται. Εγώ είχα να επιλέξω ανάμεσα στο “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” και το “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” και επέλεξα το “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” γιατί ήθελα να συνεργαστώ με την Μαρία Μπεκατώρου και έκατσε λουκούμι».

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν ακόμα και να επιστρέφει στον Alpha, σε ένα πρότζεκτ παρόμοι�� με το «Δέστε Τους», συνέχισε: «δεν έχω κάτι να προτείνω γιατί δεν υπάρχει κάτι που θέλω πολύ να κάνω. Περιμένω να μου πει το κανάλι. Μπορεί να κάτσω και εκτός τηλεόρασης! Οικονομικά θα ζοριστώ, αλλά μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω να καταπιεστώ, αλλά, αν καταπιεστώ, θα καταπιεστώ και θα βρω κι έναν τρόπο να περάσω καλά».

Τέλος, σε ερώτηση για την κόντρα των τελευταίων ημερών με τον Δήμο Βερύκιο -ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, απέκλεισε επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «μόνο ως τουρίστας θα επιστρέψει»- ανέφερε: «δεν θα απαντήσω κάτι σε αυτό! Είπε κάτι, είπα, ξαναείπε… δεν θα πω κάτι!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top