Α’ Τηλεοπτική Προβολή: Έρχεται η «Κατάσταση των Πραγμάτων»

Συντονιστείτε στις 22:00 στο Star

Α’ Τηλεοπτική Προβολή: Έρχεται η «Κατάσταση των Πραγμάτων»

Ένας ρεπόρτερ, ο Καλ Μακ Κάφρεϊ καλείται να εξιχνιάσει μια δολοφονία, που εμπλέκει κάποια από τα πλέον επιφανή πολιτικά πρόσωπα της χώρας, μεταξύ των οποίων και ένα φίλο του.

κατάσταση.jpg
Ο γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος πολιτικό�� Στίβεν Κόλινς αποτελούσε το μέλλον του κόμματός του μέχρι τη στιγμή, που η βοηθός και ερωμένη του βρίσκεται δολοφονημένη και τότε, καλά κρυμμένα μυστικά κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους. Ο Μακ Κάφρι βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς, από τη μια θέλει να τιμήσει τη φιλία του με τον Κόλινς από την άλλη όμως, λόγω των πιέσεων, που δέχεται από την εφημερίδα του, αρχίζει να διερευνά τη σκοτεινή υπόθεση. Πολύ σύντομα συνειδητοποιεί πως όταν διακυβεύονται δισεκατομμύρια, η ακεραιότητα, η αγάπη αλλά και η ίδια η ζωή είναι επισφαλείς.

κατάσταση 2.jpg
> Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλη τηλεοπτική μίνι-σειρά του Πολ Άμποτ, που ξεκίνησε να προβάλλει το BBC το 2003 και η οποία,
πέρα από την προφανή –ηθική κυρίως- διαπλοκή πολιτικής και δημοσιογραφίας, πραγματευόταν ζητήματα όπως η αγάπη, ο συμβιβασμός, η αφοσίωση, η απληστία, η διαφθορά, η φιλοδοξία και η εξουσία.

κατάσταση 3.jpg
> Η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν υποδύεται τη διευθύντρια της εφημερίδας. Για τις ανάγκες του ρόλου της έκανε πολλή έρευνα ενώ συμμετείχε και στα meetings της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας Los Angeles Times, για να κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις ενός πρωτοσέλιδου ή ενός αποκλειστικού και τις προθεσμίες μιας εφημερίδας.

κατάσταση 4.jpg
Είναι εντυπωσιακό ότι γύρισε όλες τις σκηνές της σε τέσσερις μόλις μέρες.

κατάσταση 5.jpg
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν ΜακΝτόναλντ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράσελ Κρόου, Μπεν Άφλεκ, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Βαϊόλα Ντέιβις, Ρόμπιν Ράιτ, Έλεν Μίρεν, Τζεφ Ντάνιελς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (STATE OF PLAY)» εδώ: https://youtu.be/o34u5v8otS8 σε Full High Definition στο STAR HD.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top