Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος του «X Factor» μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Το νέο μήνυμα δύναμης του 26χρονου τραγουδιστή

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος του «X Factor» μετά την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Στο σπίτι του αναρρώνει, από το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Στεφάνου, ο τραγουδιστής που συμμετείχε στο «X Factor» και υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

«Επιτέλους σπίτι μας!», έγραψε ο 26χρονος στα social media και δημοσίευσε φωτογραφία του με εμφανή τα σημάδια από τη δύσκολη επέμβαση που στέφθηκε με επιτυχία, την οποία συνόδευσε με τα hashtags «νέα ζωή» και «νέα καρδιά».

giorgosspiti.jpg

Όπως έχει γράψει το star.gr, τον Φεβρουάριο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής -που, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έβγαλε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τέλος»- είχε αναβάλει την επέμβαση για να πάρει μέρος στο talent show, στο οποίο διαγωνίστηκε με την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα.

«Έχω μια αγωνία να ανοίξω τα μάτια μου και να ξαναδώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Θέλω όταν τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς, να ανοίξω τα μάτια μου και να είναι όλα καλά… Με ένα αληθινό χαμόγελο και πίστη μέσα μας και προς το Θεό, αντιμετωπίζονται όλα!», είχε δηλώσει ο Γιώργος, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, την περασμένη Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΦΩΤΟ παίκτη του «Χ FACTOR» μέσα από το νοσοκομείο - Υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς!

Παίκτης του «X Factor» κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς - Τι εξομολογείται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top