Πλάνταξε στο κλάμα η Αποστολία Ζώη!Παραλίγο να καταρρεύσει η τραγουδίστρια-ΒΙΝΤΕΟ

Τα ζουμιά πήραν και την Κατερίνα Παπουτσάκη στο τελευταίο YFSF

Πλάνταξε στο κλάμα η Αποστολία Ζώη!Παραλίγο να καταρρεύσει η τραγουδίστρια-ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετή συγκίνηση είχε ο τελικός του σόου "Your Face Sounds Familiar". Η Αποστολία Ζώη, η οποία είναι μια από τους τέσσερις καλλιτέχνες που διαγωνίζονται, παραλίγο να καταρρεύσει στην σκηνή, όταν τραγούδησε το κομμάτι «Γερνάω μαμά», που ερμήνευσε μοναδικά η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Αποστολία Ζώη,η οποία έχασε πριν τρία χρόνια την μητέρα της από καρκίνο, δεν άντεξε και προς το τέλος του κομματιού πλάνταξε στο κλάμα. Δίπλα της έσπευσε αμέσως η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, ενώ τόσο οι κριτές όσο και το κοινό καταχειροκρότησαν την αξιόλογη προσπάθεια της.

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκίνησε και την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία στο άκουσμα του τραγουδιού, αλλά και βλέποντας την τραγουδίστρια να λυγίζει, βούρκωσε.

ps.jpg

Όλοι οι κριτές έδωσαν συγχαρητήρια στην Αποστολία Ζώη για τον τρόπο που τραγούδησε και στάθηκε πάνω στη σκηνή, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ουσιαστικά την παρότρυνε εμμέσως να αφήσει το ποπ και να στραφεί σε πιο έντεχνους δρόμους, γιατί απλά μπορεί!

BINTEO ANT1

Δείτε επίσης:

Την Μπεκατώρου περιμέναμε, η… Πωλίνα άνοιξε το Your Face Sounds Familiar! Τι συνέβη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top