Την Μπεκατώρου περιμέναμε, η… Πωλίνα άνοιξε το Your Face Sounds Familiar! Τι συνέβη;

Μεταμφιέσεις, χοροί και επιτυχίες του '90 στον τελικό του σόου

Την Μπεκατώρου περιμέναμε, η… Πωλίνα άνοιξε το Your Face Sounds Familiar! Τι συνέβη;

​Άκρως καλοκαιρινή ήταν η έναρξη του αποψινού “Your Face Sounds Familiar”. Το λαμπερό σόου του AΝΤ1 που λατρεύει τους σταρ όλου του κόσμου ολοκληρώνει το βράδυ της Κυριακής τον κύκλο του, γι’ αυτό και η Μαρία Μπεκατώρου είπε να κάνει κάτι διαφορετικό!

Με... κίτρινη ολόσωμη φόρμα, περούκα, σκούρα γυαλιά και πολύ κέφι ανέβηκε στην σκηνή, όχι απλώς για να παρουσιάσει, αλλά και για να τραγουδήσει!

Η γνωστή παρουσιάστρια ενσάρκωσε την αγαπημένη τραγουδίστρια Πωλίνα, γυρίζοντας μας στην εποχή του ’90, τότε που τραγουδούσαμε με μανία το «ροζ μπικίνι» και το επικό «πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες».

Με το μπρίο και το νάζι της η Μαρία Μπεκατώρου έκλεψε τις εντυπώσεις, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και την κριτική επιτροπή, λαμβάνοντας τα εύσημα και από την ίδια την Πωλίνα, με την οποία τραγούδησαν μαζί και έμοιαζαν πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό!

Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις φιναλίστ μέσα από τα 11 live που ξεχώρισαν για τις εμπνευσμένες και πετυχημένες μεταμφιέσεις τους και διαγωνίζονται απόψε για τελευταία φορά είναι οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Δήμος Μπέκε, Γιάννης Κρητικός και Αποστολία Ζώη!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top