Ελληνική βραδιά με «Ζητείται Ψεύτης» απόψε στο Star!

Κωμωδία με Ηλιόπουλο, Βέγγο, Κυριακού, στις 21:00

Ελληνική βραδιά με «Ζητείται Ψεύτης» απόψε στο Star!

​Τη σπαρταριστή κωμωδία «Ζητείται Ψεύτης», με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Άννα Κυριακού, Παντελή Ζερβό και Θανάση Βέγγο, μεταδίδει απόψε, στις 21:00, το Star!

Ο βουλευτής Θεόφιλος Φερέκης προσλαμβάνει τον Θεόδωρο Πάρλα ως γραμματέα του. Ο γνωστός και ως «ψευτο-Θόδωρος», διαπρέπει ως ιδιαίτερος του βουλευτή καθώς με τα απίθανα ψέματα, που σκαρφίζεται, καταφέρνει να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή και να ελέγχει τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους.

Οι ψευτιές του Θεόδωρου δεν αργούν να γίνουν μπελάς για τον Φερέκη, ειδικά όταν η σύζυγος του βουλευτή στήνει παγίδα στον ψευτο-Θόδωρο, ο οποίος πιστεύει ότι η κα Φερέκη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του…

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά και αποτελεί την αφετηρία της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της Φίνος Φιλμ και του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ έκοψε 69.451 εισιτήρια κατά την πρώτη της προβολή και ήταν στην 6η θέση ανάμεσα στις 58 ελληνικές ταινίες της περιόδου 1960 - 1961.

Μισό αιώνα αργότερα, την κινηματογραφική σεζόν 2010 - 2011, το σενάριο της ταινίας προσαρμόστηκε στη σύγχρονη εποχή και η ταινία ξαναγυρίστηκε, με πρωταγωνιστές τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ζέτα Μακρυπούλια και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top