ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Παντρεύτηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς Λιάτσος - Καρποντίνη!

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Παντρεύτηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς Λιάτσος - Καρποντίνη!

Τα σκαλιά του δημαρχείο ανέβηκαν ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Σε περίπου δύο μήνες, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του «89,8 Δρόμος fm» και η γλυκιά παρουσιάστρια, που «ντύνει» με τη φωνή της το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή στο Star, θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα είναι αγοράκι.

«Κάπως έτσι φτάσαμε στο Δημαρχείο…», έγραψε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στα social media, η Ελένη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τους δύο τους πιασμένους χέρι – χέρι, πριν τον πολιτικό γάμο!

elenivasilis.jpg

Βασίλης και Ελένη γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό «89,8 Δρόμος fm» όπου εργάζονταν και συγκατοικούν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού, που «κινείται» σε γαλάζιες αποχρώσεις!

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο αυτό το Καλοκαίρι, όμως, λόγω της εγκυμοσύνης, το ανέβαλαν και θα κάνουν το γάμο μαζί με τη βάπτιση του μπέμπη, του χρόνου.

liatsos-karpodini-hello-1.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Καρποντίνη: οι πρώτοι δύσκολοι μήνες της εγκυμοσύνης και ο ερχομός του μωρού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top