«Καρφώνει» το… «World Party» ο Γιώργος Μαυρίδης!

Η διευκρίνιση του παρουσιαστή

«Καρφώνει» το… «World Party» ο Γιώργος Μαυρίδης!

​Το ότι δεν συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό πρότζεκτ του «World Party» γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Ίντερνετ ο Γιώργος Μαυρίδης, που, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, παρουσιάζουν την ομώνυμη εκπομπή του Alpha.

Λίγες ημέρες αφότου ο Σάκης δήλωσε «δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω το “World Party”, αλλά αυτό είναι μία δική μου απόφαση, ως παραγωγός της εκπομπής», ο Γιώργος θέλησε να δώσει διευκρινήσεις στους διαδικτυακούς του φίλους, ρίχνοντας «καρφάκια».

Αφορμή για την ανάρτηση του παρουσιαστή στάθηκε η διοργάνωση ενός ταξιδιού στη Σκιάθο, στο πλαίσιο του «World Party», το οποίο διαφημίζεται μέσω της σελίδας της εκπομπής στο Facebook.

Untitled.jpg

«Την τελευταία εβδομάδα πολλά παιδιά με ρωτάνε για το νέο ταξιδιωτικό πρότζεκτ της ομάδας του World Party και αν θα βρίσκομαι στην εκδρομή στην Σκιάθο η σε κάποιο άλλο ταξίδι. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να δώσουν το χαρτζιλίκι τους για να κάνουν μια εκδρομή θέλοντας ενδεχομένως να γνωρίσουν την ομάδα της εκπομπής ότι εγώ σαν Γιώργος δεν συμμετέχω σ αυτό το πρότζεκτ και δεν θα βρίσκομαι εκεί. Κάπου εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι στο παρελθόν δεν συμμετείχα σε κανένα πρότζεκτ της εταιρείας που είχε να κάνει με καπέλα, μπλουζάκια και βραχιολακια», αναφέρει ο παρουσιαστής και καταλήγει: «στην ομάδα του World Party εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο νέο τους επιχειρηματικό ξεκίνημα και να το φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται όπως κάναμε και με την τηλεοπτική εκπομπή».

mavridisnew.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top