Νέο «κράξιμο» Λιάγκα στην Φουρέιρα – «Εκτίθεται… Κρίμα!»

Τρίτη ημέρα σκληρής κριτικής του παρουσιαστή στ�� τραγουδίστρια

Νέο «κράξιμο» Λιάγκα στην Φουρέιρα – «Εκτίθεται… Κρίμα!»

Για τρίτη φορά «στόλισε» την Ελένη Φουρέιρα ο Γιώργος Λιάγκας, μετά και την απάντηση της τραγουδίστριας στα επικριτικά του σχόλια για την επιθυμία της να παίξει στην Επίδαυρο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «κράξιμο» άρχισε τη Δευτέρα, με αφορμή συνέντευξη της Ελένης, που έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Ρούλα Πατεράκη, στην οποία δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να παίξει στην Επίδαυρο, ενώ την Τρίτη, ο παρουσιαστής άστραψε και βρόντηξε κατά της τραγουδίστρια για τα λεγόμενά της για τους gay, στην ίδια συνέντευξη. Ερωτηθείσα για τις επικρίσεις, η τραγουδίστρια δήλωσε, το βράδυ της Τετάρτης, πως δεν έχει δει κάτι γιατί ήταν εκτός Ελλάδας και συνέχισε: «με ρώτησε ο δημοσιογράφος και του είπα πως θα ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο... Αν κάποιος είναι ταλαντούχος και μπορεί γιατί όχι;».

«Κατεβαίνει… Οδεύει προς Επίδαυρο! Να σταματήσει εκείνη για να σταματήσω κι εγώ… Πολύ μαύρη είναι! Θα παίξει τον Οθέλλο;», είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης, πριν την προβολή των δηλώσεων της Ελένης.

Μετά το βίντεο, ο παρουσιαστής συνέχισε: «θεωρώ ότι υπάρχει μια κόκκινη γραμμή και είναι κρίμα που αφήνουν την Ελένη -που είναι υπερταλαντούχο πλάσμα- να εκτίθεται. Νομίζω ότι έχει περάσει στο χώρο της έκθεσης πια. Άσε να έρθει πρώτα ο σκηνοθέτης να σου κάνει την πρόταση, να έχεις εσύ τα κατάλληλα εφόδια και να το κάνεις ως έκπληξη. Όταν βγω εγώ που με ξέρει ο κόσμος έτσι όπως είμαι και πω ότι θέλω να κάνω κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο CNN, είμαι υπερφίαλος. Ο τρόπος της είναι ταπεινός, αλλά η δήλωση αυτή καθαυτή είναι επηρμένη! Κρίμα…».

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φουρέιρα θέλει να παίξει στην... Επίδαυρο! Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας

Tα 'χωσε (ξανά) στην Φουρέιρα ο Λιάγκας: «Είναι ρατσιστικό! Τι απάντηση είναι αυτή παιδιά»;

Επιμένει η Φουρέιρα ότι θέλει να παίξει στην Επίδαυρο:«Αν κάποιος είναι ταλαντούχος γιατί όχι;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top