Eλληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό μετά από μήνες εξωσωματικών: «Νιώθω ξανά ο εαυτός μου»

«Όλο αυτό είχε το συναισθηματικό και σωματικό του τίμημα»

Eλληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό μετά από μήνες εξωσωματικών: «Νιώθω ξανά ο εαυτός μου»

​Το δικό της μήνυμα για όσες γυναίκες κάνουν εξωσωματικές, έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Μενούνος.

spl1284399_001.jpg
Ποζάροντας σε εξωτικό προορισμό με ένα κίτρινο μπικίνι, η 37χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έδειχνε στα καλύτερα της, χωρίς ωστόσο να κρύψει πως οι τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε τους προηγούμενους μήνες, είχαν το σωματικό και συν��ισθηματικό τους τίμημα.

menounos.jpg
Μιλώντας έξω από τα δόντια, η Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε ότι «μετά από μήνες και μήνες εξωσωματικών, δεν ένιωθα πια ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ και ποστάρω αυτή την φωτογραφία, και σας λέω ότι νιώθω ξανά “εγώ”. Όλο αυτό έχει το συναισθηματικό και σωματικό του τίμημα. Μετά από μερικές εβδομάδες προπόνησης, αισθάνομαι πως επανήλθα στα φυσιολογικά μου. Όποια έχει κάνει εξωσωματική, γνωρίζει για τι ακριβώς μιλάω. Αυτές οι διακοπές μου ήταν απαραίτητες, και νιώθω ευλογημένη που μπορώ και τις κάνω! Να σημειώσω ότι η φωτογραφία δεν έχει φίλτρα έτσι;» κατέληξε η Μαρία Μενούνος.

spl1243410_002.jpg
Να σημειώσουμε, πως η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι μαζί με τον σύντρόφο της Κέβιν Αντεργκάρο εδώ και 18 χρόνια. Πριν δυο μήνες της έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο, και ξεκίνησαν αμέσως τις διαδικασίες ώστε να γίνουν γονείς, χωρίς μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.

spl1292144_002.jpg
Μάλιστα η Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή ότι κατέφυγε στην εξωσωματική, στέλνοντας το μήνυμα της σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο.

spl1246499_001.jpg
spl1291333_010.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top