Γενέθλια στο πλατό για την Σταματίνα Τσιμτσιλή-Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Τα υπονοούμενα του Κώστα Φραγκολιά για εγκυμοσύνη και η απάντηση της παρουσιάστριας

Γενέθλια στο πλατό για την Σταματίνα Τσιμτσιλή-Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

​Τα γενέθλια της στο πλατό γιόρτασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε on air πως κλείνει τα… 23 (αστειευόμενη), και πως ο Κώστας Φραγκολιάς της έκανε κομπλιμέντο ότι δεν της «φαίνεται» η (πραγματική) ηλικία της.

Όπως θα δείτε και στο video, το team του «Happy Day» είχε ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα για την παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε την χαρά αλλά και την συγκίνηση της:

«Σας αγαπάω πάρα πάρα πολύ και πραγματικά μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ και τις προηγούμενες χρονιές που νομίζω ήμουν έγκυος. Μόνο πέρυσι δεν ήμουν έγκυος, αλλά τα γενέθλια μου πέφτουν Σάββατο. Τώρα είναι η πρώτη φορά που πέφτει καθημερινή που δεν είμαι έγκυος!»

«Μήπως είσαι και δεν το ξέρεις;» την ρώτησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με την Σταματίνα να του απαντά:

«Λες και δεν το λέω; Έφαγα πολύ πεπόνι χθες το βράδυ! Έχεις φαγωθεί βρε. Θα σε πάρω πρώτο! Μόλις το ανακοινώσω στον Θέμη, θα πάρω και τον Φραγκολιά να ηρεμήσει».

Τέλος, η παρουσιάστρια έστειλε και το δικό της μήνυμα, λέγοντας:

«Υγεία πάνω απ΄όλα. Να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι, να είμαστε γεροί και χαμογελαστοί, να αντιλαμβανόμαστε ότι τα όμορφα και τα αυτονόητα καμιά φορά είναι τα πιο σημαντικά. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας… επειδή στα γενέθλια των κοριτσιών μου σκέφτομαι πως ήταν η στιγμή που τις γεννούσα και θέλω να πάω να τους δώσω ένα φιλί ακριβώς την ώρα των γενεθλίων όχι την μέρα, με πήρε η μαμά μου πρωί πρωί στο καμαρίνι για να μου πει Χρόνια Πολλά, και της λέω “μαμά τέτοια ώρα με είχες μωράκι στην αγκαλίτσα σου;”. Γεννήθηκα δυο παρά τα ξημερώματα και μου απάντησε “άντε μωρέ, τι παλιμπαιδισμούς, τι σκέψεις κάνεις”(…)Δεν θέλω να κλάψω γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι ευσυγκίνητη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top