Μαζί σε εκπομπή Μουτσινάς - Σπυροπούλου; Τι λέγεται για συνεργασία τους!

Όργιο φημών μετά και τις δηλώσεις του Νίκου για το τηλεοπτικό του μέλλον

Μαζί σε εκπομπή Μουτσινάς - Σπυροπούλου; Τι λέγεται για συνεργασία τους!

​Τις φήμ��ς για επιστροφή του «Δέστε Τους» πυροδότησαν οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο «ΦΜ Live» του Star, στις οποίες άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» και δεν απέκλεισε το να ξανακάνει την εκπομπή του Alpha. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν ως παρτενέρ του… την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Υποθετικά, θα έκανα πολλά πράγματα», είπε ο Νίκος στην Μαρία Μπακοδήμου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, όταν τον ρώτησε τι θα απαντούσε αν δεχόταν πρόταση από τον Alpha για να ξανακάνει το «Δέστε Τους».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινούλι», το κανάλι της Κάντζας είναι σε συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά για να επιστρέψει με το «Δέστε Τους», έχοντας στο πλευρό του την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Μάλιστα, κάτι τέτοιο ενισχύει το σενάριο που θέλει την Κωνσταντίνα να φεύγει από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακο, για να την αναλάβει η Κατερίνα Καινούργιου.

Την ίδια ώρα, στο «Πρωινό» ανέφεραν ότι όντως ο Alpha σκέφτεται να ξανακάνει μία εκπομπή όπως ήταν το «Δέστε Τους», με τον Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει πως ο ΑΝΤ1 θέλει τον Νίκο στο δυναμικό του αλλά δεν μπορεί να τον κρατήσει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου με το ζόρι και την Μαρία Ηλιάκη, πρώην παρτενέρ του Νίκου στην εκπομπή του Alpha, να είναι φανερά αμήχανη

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στις δύο εκπομπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μουτσινάς-Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ σημειώσατε τέλος: «Δεν αξίζω στο Σαββατοκύριακο»

Ξανθιά καραμπόλα στον Alpha - Στη θέση της Σπυροπούλου η Καινούργιου;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top