Ξέσπασμα Καμπουράκη-Οικονομέα για Mega: «Εδώ είμαστε, εδώ μένουμε, εδώ παλεύουμε»

«Θα τους τη σπάσουμε» (VIDEO)

Ξέσπασμα Καμπουράκη-Οικονομέα για Mega: «Εδώ είμαστε, εδώ μένουμε, εδώ παλεύουμε»

Tο μήνυμα τους προς… πάσα κατεύθυνση έστειλαν Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας μέσα από το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όπως θα δείτε και στο video, οι παρουσιαστές σχολιάζοντας όλο αυτό που συμβαίνει τις ��ελευταίες ημέρες, ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν και τους στηρίζουν, ξεσπώντας παράλληλα για όσους στάζουν χολή:

«Ευχαριστώντας τους φίλους μας για τα μηνύματα που μας στέλνουνε…Η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη σ΄αυτούς που χαίρονται στην προοπτική ότι μπορεί να πάθει κάτι το Mega, τους ονόμασε σκατόψυχους και έχει τόσο δίκιο, γιατί αυτή η χολή είναι κάτι το απερίγραπτο που συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Αλλά όπως το είπες και εσύ θα τους τη σπάσουμε» είπε ο Γιώργος Οικονομέας, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να συμπληρώνει… ξεκαθαρίζοντας:

«Μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα. Χθες βγήκαν πληροφορίες ότι εγώ συζητώ με άλλο κανάλι και έχω υπογράψει σε άλλο κανάλι. Ενημερώνω λοιπόν τους πάντες ότι ούτε έχω κουβεντιάσει, ούτε κουβεντιάζω. Στο Mega θα μείνω και ο,τι κάνω με τον Γιώργη θα το κάνω. Κανείς μας δεν συζητά με κανένα. Ούτε η πιάτσα είναι τέτοια. Εδώ είμαστε, εδώ μένουμε, εδώ το παλεύουμε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top