ΔΕΙΤΕ τι ψήφισαν οι Έλληνες κριτές στον τελικό της Eurovision!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανακοίνωσε τους βαθμούς

ΔΕΙΤΕ τι ψήφισαν οι Έλληνες κριτές στον τελικό της Eurovision!

​Σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα αποκάλυψε τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής για τον τελικ�� της Eurovision ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για να υπάρχει σασπένς μέχρι την τελευταία στιγμή, φέτος άλλαξε ο τρόπος μετάδοσης της βαθμολογίας. Ο εκπρόσωπος κάθε χώρας ανακοίνωσε μόνο το 12άρι των κριτών, ενώ οι υπόλοιποι βαθμοί έβγαιναν απευθείας στην οθόνη. Οι βαθμοί του κοινού από όλες τις χώρες αποκαλύφθηκαν συνολικά, στη συνέχεια, με τους παρουσιαστές να ανακοινώνουν τις 16 χώρες με το χαμηλότερο σκορ και τις καλύτερες δέκα με αντίστροφη φορά, μέχρι τον νικητή.

Το 12άρι της ελληνικής επιτροπής πήγε στο φαβορί, τη Ρωσία, συμμετοχή, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει «άρωμα» Ελλάδας, με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να υπογράφει την μουσική και την παραγωγή του τραγουδιού και τον Φωκά Ευαγγελινό τη σκηνική παρουσία.

Οι υπόλοιποι βαθμοί ήταν: 10 Αρμενία, 8 Κύπρος, 7 Αυστραλία, 6 Γαλλία, 5 Γεωργία, 4 Μάλτα, 3 Ουγγαρία, 2 Ουκρανία, 1 Αζερμπαϊτζάν.

Θυμίζουμε πως την κριτική επιτροπή της Ελλάδας αποτέλεσαν οι Μαρίζα Φακλή (πρόεδρος, πρώην αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Eurovision), Χριστιάννα Σταματέλου (δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός), Γιώργος Σεγρεδάκης (σχεδιαστής μόδας και διευθυντής σκηνικής παρουσίας), Αδάμ Τσαρούχης (τραγουδιστής) και Λάμπρος Κωνσταντάρας (ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος).

Δείτε στο βίντεο την ελληνική βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tελικός Eurovision: ΔΕΙΤΕ καρέ καρέ τις εμφανίσεις όλων των χωρών!

Το on air «καρφάκι» του Καπουτζίδη για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision!

ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ της φετινής Eurovision στη σκηνή του τελικού!

Σείστηκε το στάδιο με το φαβορί της Eurovision - Με ελληνική υπογραφή η εμφάνισή του!

ΔΕΙΤΕ τη θεαματική επίδειξη μόδας που άνοιξε τον τελικό της Eurovision!

«Μάγεψε» στην Eurovision ο εκπρόσωπος της Γαλλίας που λατρεύει την Ελλάδα

Ρόκαρε στον τελικό της Eurovision η Κύπρος – ΔΕΙΤΕ την εμφάνισή της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top