«Η Αρπαγή 2» έρχεται απόψε στο Star

Περιπέτεια που θα σας καθηλώσει-Συντονιστείτε στις 22:00

«Η Αρπαγή 2» έρχεται απόψε στο Star

​Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια «Αρπαγή 2» με τον Λίαμ Νίσον, που θα σας καθηλώσει.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Όταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, αποφασίζει να εκμεταλευθεί την ευκαιρία και την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπράιαν ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λενόρ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για αυτό. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν είχε αναγκαστεί να σκοτώσει για να σώσει την αγαπημένη του κόρη. Τώρα, αυτός αλλά και η οικογένειά του, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομαχτικό εφιάλτη και θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει....

ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας «Taken», οι πρωταγωνιστές Λίαμ Νίσον, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις επιστρέφουν για ένα ακόμα πιο ιλιγγιώδες sequel, με φόντο την Κωνσταντινούπολη. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται αυτή τη φορά ο Ολιβιέ Μεγκατόν (Colombiana).

Ο διάσημος Γάλλος δημιουργός Λικ Μπεσόν, υπογράφει την παραγωγή και το σενάριο.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο σκηνοθέτης Ολιβιέ Μεγκατόν πέρασε ατελείωτες ώρες περπατώντας στην Πόλη, αναζητώντας τις κατάλληλες τοποθεσίες. Όταν τελικά ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήξερε σοκάκια και μέρη, που πολλοί από τους ντόπιους αγνοούσαν.

Και ο Λίαμ Νίσον δήλωσε ότι το να δουλέψει στην πόλη αυτή ήταν μια ολοκαίνουργια, διαφορετική εμπειρία «Στην Κωνσταντινούπολη, η Ανατολή συναντά τη Δύση. Είναι μια πανέμορφη πόλη με υπέροχους ανθρώπους. Αν και έχω κάνει γυρίσματα σ’ όλο τον κόσμο σχεδόν, οι ήχοι και οι εικόνες εντυπώθηκαν στη μνήμη μου».

Τα σημαντικότερα μέρη όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα ήταν το τέμενος Σουλεϊμανιέ, το Μεγάλο Παζάρι καθώς και ένα χαμάμ, όπου βλέπουμε το εκρηκτικό φινάλε της ταινίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top