AΠΟΧΩΡΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» από το «Bravo Roula» - Ποιος βασικός συνεργάτης φεύγει!

Όσα ανέφερε για το τέλος της συνεργασίας με την Ρούλα Κορομηλά

AΠΟΧΩΡΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» από το «Bravo Roula» - Ποιος βασικός συνεργάτης φεύγει!

​Τέλος στη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά έβαλε ένας εκ των βασικών συνεργατών του «Bravo Roula», που αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους της αποχώρησής του!

«Από την αρχή είπαν στην Ρούλα να κάνει αυτό το σόου μόνο για 10 εκπομπές φέτος και του χρόνου βλέπουμε κι εκείνη ζήτησε από τους ανθρώπους που γνωρίζει ότι ξέρουν το συγκεκριμένο αντικείμενο να την βοηθήσουν, από τους σκηνογράφους μέχρι εμένα», ανέφερε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ανέλαβε την επιμέλεια του «Bravo Roula» αρχικά για δύο εκπομπές, οι οποίες στη συνέχεια έγιναν τέσσερις. «Οι τέσσερις εκπομπές ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά στο να γίνει σωστά η αλλαγή της σκυτάλης και αυτό κάνουμε. Από εκεί και πέρα, εγώ αυτή την εποχή έχω άλλες υποχρεώσεις, που με τραβάνε να πάω προς το νησάκι μου, την Σύρο».

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής διέψευσε δημοσιεύματα που αποδίδουν την αποχώρησή του σε διαφωνίες με την Ρούλα, με αποκορύφωμα μία έντονη διένεξη το βράδυ της Τετάρτης. «Είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ! Το ότι συνεργαστήκαμε ξανά ήταν πολύ ενδιαφέρον και για μένα και για εκείνη… Δυστυχώς, δεν υπάρχει σκάνδαλο! Με χαρά θα έφερνα σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχει. Εκτός κι αν το φτιάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top