Πέτρος Κωστόπουλος για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο»!

Τι αποκάλυψε ότι του πήραν οι κακοποιοί

Πέτρος Κωστόπουλος για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο»!

​Για τους διαρρήκτες που ρήμαξαν το σπίτι του όσο εκείνος έκανε πασχαλινές διακοπές με το γιο του, μίλησε πρώτη φορά -και, μάλιστα, on air- ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τι του πήραν οι κακοποιοί!

«Είμαι πολύ ξαλαφρωμένος σήμερα, έχει ελαφρύνει το σύμπαν!», είπε, στην έναρξη της εκπομπής του, το βράδυ της Τετάρτης και, δείχνοντας τα χέρια του στα οποία δεν φορούσε κοσμήματα όπως συνήθιζε, πρόσθεσε: «έχει ελαφρύνει και το σπίτι και εδώ και εδώ και εδώ».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η διάρρηξη έγινε τη στιγμή που ο Πέτρος και ο γιος του, Μάξιμος, ήταν στην Μύκονο. Όταν επέστρεψαν στην Αθήνα, την Τρίτη μετά το Πάσχα, βρήκαν το σπίτι παραβιασμένο και αμέσως ο παρουσιαστής κάλεσε την αστυνομία.

«Όσο έλειπα, υπήρχαν κάποιοι “καλοί” άνθρωποι που δουλεύανε. Δουλεύανε για το δικό τους όφελος, όπως κάθε άνθρωπος που δουλεύει για το όφελός του. Σπάσανε τη τζαμαρία, μπήκαν στο σπίτι, πήγαν σε συγκεκριμένο μέρος και πήραν ό,τι είχα σε ρολόι, σε δαχτυλίδι, σε κρεμαστάρι, αυτά που μάζευα πάρα πολλά χρόνια και του μπαμπά και της μαμάς και της γυναίκας και δώρα!», συνέχισε ο Πέτρος και κατέληξε: «δεν έμεινε… κολυμπηθρόξυλο! Υγεία να έχουμε!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο παρουσιαστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top