Ένας… «Γάμος α λα Ελληνικά» έρχεται απόψε στο Star

Συντονιστείτε στις 22:00

Ένας… «Γάμος α λα Ελληνικά» έρχεται απόψε στο Star

​Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται ο.. «Γάμος α λα Ελληνικά».

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Τούλα Πορτοκάλος, είναι 30 χρονών, ανύπαντρη, ελληνικής καταγωγής και ζει στις ΗΠΑ μαζί με την καταπιεστική οικογένειά της. Οι γονείς, οι θείοι, τα ξαδέλφια της, ανησυχούν για το μέλλον της Τούλα αφού, για την ελληνική νοοτροπία, όπως λέει το σενάριο, είναι πρόβλημα να είσαι ανύπαντρη σε αυτή την ηλικία.

Η Τούλα έχει εγκαταλείψει τον εαυτό της και νιώθει αποτυχημένη. Η οικογένεια διατηρεί ένα ελληνικό εστιατόριο, όπου δουλεύει και η Τούλα και εκεί βλέπει για πρώτη φορά τον Ίαν. Η τυχαία αυτή συνάντηση θα αποτελέσει την αφορμή για να να κάνει, επιτέλους, η Τούλα τη μικρή της επανάσταση. Αλλάζει τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της, βάζει φακούς επαφής, χάνει κιλά και κάνει μαθήματα υπολογιστών για να βοηθήσει τη θεία της στο ταξιδιωτικό της γραφείο.

Εκεί τελικά γνωρίζεται με τον γοητευτικό Ίαν και αλλάζει η ζωή της. Η σχέση τους προχωράει ιδανικά και σύντομα ο Ίαν της κάνει πρόταση γάμου. Τα νέα θα περίμενε κανείς να κάνουν ευτυχισμένους τους γονείς της Τούλα.

Όμως, όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς τους, οι γονείς της Τούλα κρατάνε τα ελληνικά έθιμα και έτσι θέλουν να δουν την Τούλα παντρεμένη με Έλληνα. Ο υποψήφιος γαμπρός τους από την άλλη είναι προτεστάντης, χορτοφάγος και κυρίως... δεν είναι Έλληνας! Το ζευγάρι, και βασικά ο Ίαν, θα υποστεί απίστευτες δοκιμασίες, μέχρι να πάρει την ευχή της ελληνικής οικογένειας και να φτάσει στον πολυπόθητο γάμο…

• Η ταινία γνώρισε απρόσμενη επιτυχία και ως ανεξάρτητη παραγωγή με κόστος μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια, έκανε παγκόσμιο τζίρο 368,7 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν η πέμπτη ταινία με τα υψηλότερα κέρδη το 2002 στις ΗΠΑ, με 241.438.208 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top