Η... εκδίκηση της Τσαπανίδου στον Καρανίκα: «Είστε μνημονιακός και ασχημίσατε…»

Τον πλήρωσε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα η παρουσιάστρια- ΒΙΝΤΕΟ

Η... εκδίκηση της Τσαπανίδου στον Καρανίκα: «Είστε μνημονιακός και ασχημίσατε…»

Την εκδίκησή της πήρε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μέσω της εκπομπής της «Live U»... την είπε στον σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα.

Μέσω twitter, ο άνθρωπος που απασχόλησε τα ΜΜΕ με την πρόσληψή του στο Μαξίμου και τα διαδικτυακά σχόλιά του για την... Ελένη Μενεγάκη χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» της κυβέρνησης Τσίπρα το αποτέλεσμα του Eurogroup για το χρέος.

tweet-karanikas.jpg

Το συγκεκριμένο tweet δεν άφησε ασχολίαστο η παρουσιάστρια του Star, η οποία απάντησε στον πιστό συνεργάτη του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για κάποιους είναι πραγματικά πανηγυρικό το κλίμα μέσα στο οποίο ανακοινώνουνε τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup, όπως για παράδειγμα του Συμβούλου του Μαξίμου, του κυρίου Καρανίκα. Ο γνωστός κύριος Καρανίκας που ακολουθεί διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και εμένα. Κύριε Καρανίκα επειδή μας ενώνει κάτι από το παρελθόν, twitter-ικά τουλάχιστον, θέλω να σας πω ότι είσαστε μνημονιακός και… ασχημίσατε. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα χρόνο περίπου ο Νίκος Καρανίκας είχε γράψει το εξής tweet στην Πόπη Τσαπανίδου: «Είσαι τελικά πολύ μνημονιακιά και έχεις ασχημίσει».

karanikas_tsapanidou-660x237.jpg
Έτσι, η παρουσιάστρια τον... πλήρωσε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top