ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! «Σφάχτηκαν» on air Γκαγκάκη – Λιβιεράτος!

Ένταση σε σόου της κυπριακής τηλεόρασης

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! «Σφάχτηκαν» on air Γκαγκάκη – Λιβιεράτος!

«Φωτιά» πήρε το talent show της κυπριακής τηλεόρασης το οποίο παρουσιάζει η Κατερίνα Γκαγκάκη, καθώς ο Λάμπης Λιβιεράτος, που είναι ένας εκ των κριτών, ξέσπασε on air μετά από σχόλια σε διαγωνιζόμενο!

Οι δύο εκ των κριτών, η Sunny Μπαλτζή και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση στο «Like A Star», ενώ ο Λάμπης επεσήμανε πως υπήρχαν καλά στοιχεία.

«Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτό το πράγμα! Δεν είμαστε μία ομάδα. Ο καθένας έχει την άποψή του... Εγώ είπα ότι σε πολλά σημεία ήταν ωραίο. Και ξαφνικά λέτε σαν σύνολο ότι δεν ακούσαμε καλά σχόλια, είναι άδικο! Θεωρώ ότι υπάρχει βαρύτητα σε κάποιους κριτές και κάποιοι άλλοι είτε μας πουν καλό λόγο, κακό ή μέτριο δεν μας ενδιαφέρει κιόλας», ανέφερε, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Γκαγκάκη, ο τραγουδιστής και συνέχισε: «αισθάνομαι περιττός και πρέπει να φύγω... Μάλλον δεν μιλάω καλά ελληνικά ή δεν δίνετε καμία σημασία στο τι λέω. Οπότε, από αύριο θα λέω ανέκδοτα, που μάλλον είναι πιο σημαντικό!».

Απαντώντας, η παρουσιάστρια ανέφερε: «επειδή, δόξα τον Θεό, καλά ελληνικά μιλάω και αντιλαμβάνομαι τι λένε οι άλλοι, αντιλαμβάνονται τι εννοούμε όταν λέμε “μου άρεσαν κάποια πράγματα” ή “σε κάποια ήσουν καλός”. Λάμπη μου, ξέρω πολύ καλά πώς το ερμηνεύω… Αν αυτό δεν είναι αρεστό ή αντιληπτό, ok, σαφές!».

Δείτε στο βίντεο τον on air καβγά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top