Ελένη Μενεγάκη: ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε για το σπίτι της στα Μελίσσια και την Άνδρο!

Με αφορμή την 62η ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς

Ελένη Μενεγάκη: ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε για το σπίτι της στα Μελίσσια και την Άνδρο!

Για τα λουλούδια και τα δέντρα που έχει στο σπίτι της στα Μελίσσια αλλά και στην Άνδρο μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της με αφορμή την 62η ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς.

Βλέπετε, η παρουσιάστρια έχει μανία με τα φυτά, ενώ ασχολείται συνέχεια με τους κήπους της!

«Δεν την χάνω ποτέ! Ό, τι έχω πάρει από εκεί και έχω φυτέψει, είτε εδώ είτε κάτω στο νησί (Άνδρο), όλα γίνονται θεόρατα! Τα τριαντάφυλλά τους δεν υπάρχουν! Και εγώ δεν παίρνω από έναν παραγωγό! Θέλω να πηγαίνω και να κάνω σεφτέ σε όλους… Εμένα έχει πλημμυρίσει γύρω-γύρω ο φράχτης από αυτά (τριαντάφυλλα), γίνονται θεόρατα! Όπως και τα άλλα! Οι γλυτσίνιες! Μοσχομυρίζουν και δεν θέλουν καμία περιποίηση! Αλλά και τα δεντράκια που έχω πάρει… Πήρα μια ροδιά που ήθελα να βάλω κάτω (στην Άνδρο)! Οι βασιλικοί τους; Αριστούργημα!» ανέφερε.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως αυτές τις μέρες θα κάνει μία βόλτα στην Κηφισιά για να πάρει κι άλλα λουλούδια καθώς πέρυσι την έχασε επειδή ήταν σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κόρη της, Μαρίνα.

«Πραγματικά είναι μια ωραία έκθεση που την περιμένω κάθε χρόνο. Πέρυσι την έχασα λόγω εγκυμοσύνης-γέννας, που ήμουν σπίτι μου!» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top