Το λάθος στο «My number one» που έκανε έξαλλη τη Γερμανού: «Είναι για κλωτσίδια»

«Να του κάνουμε μηνύσεις;» ανέφερε η παρουσιάστρια

Το λάθος στο «My number one» που έκανε έξαλλη τη Γερμανού: «Είναι για κλωτσίδια»

​Που να το φανταζόταν η συντακτική ομάδα της εκπομπής «NaMaste» πως ένα βίντεο που θα έπαιζαν στην εκπομπή για το Βουλγαρικό «Your face sounds familiar» θα έκανε την παρουσιάστρια ταύρο μαινόμενο.

Ο λόγος; Ο τραγουδιστής , Orlin Pavlov μεταμφιέστηκε σε Έλενα Παπαρίζου και ερμήνευσε το κομμάτι «My number one», το οποίο και έχει γράψει η παρουσιάστρια μαζί με το Χρήστο Δάντη.

Τόσο η ατυχής μεταμφίεση του Orlin που μόνο στη δημοφιλή τραγουδίστρια δεν έφερνε όσο και ένα λάθος στο στίχο, έκαναν την Ναταλία να ξεσπαθώσει:

«Ειλικρινά το αναγνώρισα από τη μουσική. Τους στίχους τους είπε κατά βούληση. Ό,τι θυμόταν έλεγε. Κι επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διευκρινίσω κάτι γιατί πιστεύω ότι απασχολεί όλο τον κόσμο... όχι δεν ενδιαφέρει κανέναν αλλά ας το διευκρινίσω εγώ. Επειδή τείνουν όλες οι διασκευές να λένε “you' re my secret passion”, ο στίχος δεν λέει “secret”, λέει “sacred”, το ιερό μου πάθος. Η Έλενα το ξέρει σωστά. Και ο Δάντης το ξέρει σωστά γιατί μαζί το γράψαμε» είπε φανερά ενοχλημένη και συμπλήρωσε:

«Ο Βούλγαρος είναι για κλωτσίδια, να του κάνουμε μηνύσεις; Όχι μωρέ, είναι σατιρικό show».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top