Περιμένουν παιδί Λιάτσος – Καρποντίνη! ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες στο star.gr

Έρχεται ο πελαργός μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης

Περιμένουν παιδί Λιάτσος – Καρποντίνη! ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες στο star.gr

Τον καρπό του έρωτά τους θα κρατούν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη!

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό «89,8 Δρόμος fm» όπου συνεργαζόταν, περιμένει το πρώτο του παιδί.

Όπως είπε στο star.gr πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Ελένη μπαίνει σε λίγο στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει αγοράκι!

«Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος, προσθέτοντας ότι η γλυκιά παρουσιάστρια έχει πάρει ελάχιστα κιλά, ενώ συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, για τη νέα εκπομπή του Star «Ραντεβού», που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, στις 18:50, αρχής γενομένης από τις 26 Μαρτίου.

Σε κοινή τους συνέντευξη, το Καλοκαίρι, στο περιοδικό «Ok!», ο Βασίλης και η Ελένη δεν έκρυψαν τον έρωτα που ζουν. «Είναι πολύ αρμονική η σχέση μας. Από την πρώτη κιόλας μέρα που είμαστε μαζί, όλα κυλούν πολύ ήρεμα και δεν υπήρχε σταγόνα ανασφάλειας που υπάρχει όταν πρωτογνωρίζεις έναν άνθρωπο. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που μείναμε στο ίδιο σπίτι μαζί και ήταν σαν να το είχαμε κάνει χρόνια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με την παρουσιάστρια να τονίζει: «δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ότι είμαστε στην ίδια δουλειά και αντιλαμβάνεται ο ένας τις ανασφάλειες του άλλου».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top