Θα τρίβετε τα μάτια σας: Δείτε ΦΩΤΟ (ΚΑΙ) από το εσωτερικό της ΝΕΑΣ βίλας της Μενεγάκη

Σε χλιδάτη διώροφη κατοικία 1.000 τ.μ θα μετακομίσει με τον Μάκη Παντζόπουλο

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Δείτε ΦΩΤΟ (ΚΑΙ) από το εσωτερικό της ΝΕΑΣ βίλας της Μενεγάκη

Φωτογραφίες από τη διώροφη βίλα 1.000 τετραγωνικών μέτρων της Ελένης Μενεγάκη στο Καστρί, όπου θα μετακομίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το Πάσχα, με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένειά της έχουν αναρτηθεί στο site του αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου.

070316110950_0214.jpg
Όπως ανέφερε και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η οποία έδειξε εικόνες από τον εξωτερικό χώρο, πρόκειται για ένα σπίτι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, στο οποίο κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα.

Η χλιδάτη κατοικία με τις μίνιμαλ επιρροές είναι εντελώς διαφορετικής αισθητικής από αυτή στα Μελίσσια που μένει το ζευγάρι αυτή τη στιγμή- η συγκεκριμένη είναι σε κλασικές γραμμές με παραδοσιακά στοιχεία- και βρέθηκε στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ωστόσο, στο εν λόγω site δεν διευκρινίζεται η χρονολογία που χτίστηκε η πολυτελής βίλα. Σημειώνεται βέβαια, πως πριν λίγο καιρό το περιοδικό «Yes» είχε γράψει ότι δεν πρόκειται για ένα σπίτι που η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχτισαν από την αρχή αλλά για μια ήδη υπάρχουσα κατοικία που έχει φτιάξει ο γνωστός αρχιτέκτονας και την οποία το ζευγάρι αγόρασε και ανακαίνισε πλήρως.

"Στο ισόγειο στεγάζεται το καθιστικό, που επικοινωνεί με τον χώρο του κήπου και της πισίνας με μεγάλα ανοίγματα. Ένα πανύψηλο πάνελ από λευκό λακαριστό ξύλο παίζει τον ρόλο του στηθαίου της σκάλας – αναμφίβολα το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της κατοικίας, με την αυστηρή γεωμετρία και τη γλυπτική φόρμα του. Γεωθερμική υποδομή, εξωτερική θερμομόνωση και καλαίσθητες λύσεις σκίασης, όπως οι ξύλινες περσίδες, αναδεικνύουν την κατοικία σε πρότυπο δείγμα βιοκλιματικού σχεδιασμού" αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

spiti-menegaki-1.jpg

spiti-menegaki-2 (1).jpg

spiti-menegaki-2.jpg

spiti-menegaki-6.jpg

spiti-menegaki-7.jpg

spiti-menegaki-8.jpg

spiti-menegaki-9.jpg

spiti-menegaki-10.jpg

spiti-menegaki-11.jpg

spiti-menegaki-13.jpg

spiti-menegaki-14.jpg

spiti-menegaki-15.jpg

spiti-menegaki-17.jpg

spiti-menegaki-16.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top