ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Κωστόπουλος μιλά για τη σχέση του με 26χρονο μοντέλο!

Τι συμβαίνει μεταξύ τους και τι λέει για τις πρόσφατες κοινές φωτογραφίες τους

Για τις φήμες που εδώ και μήνες τον θέλουν ζευγάρι με 26χρονη, αλλά και τις πρόσφατες κοινές φωτογραφίες τους από βραδινή έξοδο, μιλάει για πρώτη φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Όπως έχει γράψει το star.gr, μετά το χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού, φήμες θέλουν τον παρουσιαστή να έχει γυρίσει σελίδα στα προσωπικά του, στο πλευρό του μοντέλου Μαλβίνας Νίπη. Προ ημερών δε, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

collage7.jpg

«Όχι καλέ, δεν είμαι ερωτευμένος!», λέει, στο «TV Έθνος», ο Πέτρος και ξεκαθαρίζει: «δεν είμαι ζευγάρι με το κορίτσι με το οποίο είμαστε στις φωτογραφίες παρέα στα μπουζούκια και οι οποίες κυκλοφόρησαν στα Μέσα».

Μάλιστα, όταν του επισημαίνουν ότι κάποια τηλεοπτικά πάνελ έκαναν λόγο ακόμα και για… φιλιά κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου, ο παρουσιαστής δεν κρύβει την ενόχλησή του και αναφέρει: «ε, αυτό κι αν είναι ποιητική αδεία του πανελίστα, για να μην πω και καμιά βαριά κουβέντα. Πού είδαν φιλί; Μήπως είναι και γκαβοί; Με τον τηλεφακό το μισό μέτρο γίνεται πέντε εκατοστά. Δεν φιλιόμασταν, μιλούσαμε. Θα γίνω καραγκιόζης και λιγούρι να φιλιέμαι μες τα μαγαζιά;».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top