ΑΥΤΟ είναι το μυστικό στο συμβόλαιο της Μενεγάκη με τον Alpha!

Τι κρύβεται πίσω από την ανανέωση για τέσσερα χρόνια

Μία… πρόβλεψη για το μέλλον κρύβει το νέο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, το οποίο ανανεώθηκε για τέσσερα χρόνια και όχι για ένα ή ένα συν ένα, ως είθισται με τα περισσότερα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Όπως έχει γράψει το star.gr, τερματίζοντας το θρίλερ που ήθελε την παρουσιάστρια να «πολιορκείται» από το Mega και το Ε, το κανάλι της Κάντζας, στα τέλη Φλεβάρη, ανακοίνωσε ότι η Ελένη παραμένει στο δυναμικό του για άλλα τέσσερα χρόνια.

Η διάρκεια της ανανέωσης προξένησε μεγάλη εντύπωση, όμως, σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχει την εξήγησή της: το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει την πρόβλεψη η παρουσιάστρια να αναλάβει πόστο συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους της ανανέωσης του συμβολαίου της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την πλευρά του καναλιού, αφού τα νέα, διευρυμένα, καθήκοντα της Ελένης απαιτούν μακροπρόθεσμα πλάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top