Απρόοπτα και εξελίξεις σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

 Απρόοπτα και εξελίξεις σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»

​Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές έρχεται σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ».

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Η Κάτια λέει στον Μάνο πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θέλει να πραγματοποιήσει άλλη μία σειρά εμφανίσεων και ο Μάνος ενθουσιάζεται. Η Κρίστη συναντάει τον παραγωγό, έναν γοητευτικό τριαντάρη που της υπόσχεται πως θα κάνει ό ,τι περνάει από το χέρι του για να απογειώσει την καριέρα της. Η Δάφνη απολαμβάνει την ξεγνοιασιά της εξοχής, όταν ο Αντρέας αντιλαμβάνεται τη γυναίκα που τους παρακολουθεί. Προφασιζόμενος πως πάει για τον λογαριασμό, σηκώνεται και πλησιάζει στο μέρος της. Είναι η Βάνα, η παλιά του σχέση, που ήρθε στην Κύπρο για να παίξει το δικό της ρόλο, τόσο στη σχέση του με τη Δάφνη, όσο και στην ανάμειξή του με το κύκλωμα.

Η Άντρη λέει στον Κυριάκο για τον τσακωμό της με τη Μαρίνα κι επιμένει να μάθει αν ��ραγματικά της έδινε κι εκείνος χάπια. Ο Μάνος παρασύρεται στον ενθουσιασμό της Μαρίνας για τις νέες του εμφανίσεις και αφήνει για λίγο πίσω του το άγχος που το προκαλεί η κατάσταση της υγείας του. Η Δάφνη αντιλαμβάνεται τη συνάντηση του Αντρέα με μία γυναίκα. Όταν όμως εκείνος επιστρέφει και δεν της αναφέρει τίποτα, γεμίζει ερωτηματικά. Η Άννα β��έπει τη Ντορέτα που μπαίνει σε ένα άλλο σπίτι από το δικό της και προβληματίζεται. Ο Άλκης λέει στην Κρίστη πως φεύγει εσπευσμένα στο Μιλάνο για δουλειές, χωρίς να της αναφέρει πως θα συνοδεύεται από τη Χαρά. Ο Νικ συναντιέται με την Έλσα για να την αποχαιρετήσει. Μέσα σε όλα, την προτρέπει να προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με τη Μαρίνα κι ένα υπονοούμενο για το παρελθόν, γεμίζει την Έλσα ερωτηματικά για το τι μπορεί να ξέρει ο Νικ για τη μητέρα της.

Η Μάρθα, που προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Φωτεινή τρόμαξε με τη φωτογραφία της Εύας και του Αχιλλέα, λέει στον Πέτρο πως στο ίδρυμα ��ου επισκεπτόταν ήταν χορηγός η εταιρεία της Εύας και πως μάλιστα είχαν συναντηθεί κάποτε οι δυο τους. Ο Πέτρος παραξενεύεται, καθώς δεν ήξερε ποτέ το… φ��λανθρωπικό πρόσωπο της γυναίκας του. Ο Αντρέας και η Δάφνη αποφασίζουν να διανυκτερεύσουν στο μέρος που έχουν επισκεφτεί, όταν η Δάφνη βλέπει τη Βάνα να έρχεται στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο Αντρέας αναγκάζεται να της πει πως ήταν η προηγούμενη σχέση που είχε πριν γνωρίσει εκείνη. Η Δάφνη, που προβληματίζεται με τη σύμπτωση να βρεθούν στο ίδιο μέρος, το συνδυάζει με τα μηνύματα που έλαβε την παραμονή του γάμου της και ζητάει από τον Αντρέα εξηγήσεις. Η Άννα συνειδητοποιεί πως στο σπίτι που μπήκε η Ντορέτα κρύβεται το μωρό. Η Άντρη, που δεν αντέχει να βλέπει τον γιο της στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την εγκατάλειψή του από τη Μαρίνα, τον προτρέπει να σκοτώσει τελικά τον Μάνο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top