Το παραδέχθηκε η Καινούργιου: ΔΕΙΤΕ την ΞΑΝΑ στην ΑΓΚΑΛΙΑ του Σταθοκωστόπουλου!

Τσίκνισε με… αγάπη και επιβεβαίωσε τα περί επανασύνδεσης

Το παραδέχθηκε η Καινούργιου: ΔΕΙΤΕ την ΞΑΝΑ στην ΑΓΚΑΛΙΑ του Σταθοκωστόπουλου!

Εν μέσω… τσίκνας παραδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου αυτό που όλοι λένε εδώ και δύο μήνες: μετά από αρκετό διάστημα χωρισμού, η παρουσιάστρια είναι ξανά μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

Μετά τις παπαράτσι φωτογραφίες στο αεροδρόμιο της Αθήνας τις ημέρες των Χριστουγέννων και, πιο πρόσφατα, σε θέατρο, αλλά και την πόζα της σε εστιατόριο της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, η οικοδέσποινα του «Λόγω TiVis» επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

«Καλό βράδυ σε όλους! #Only Love», έγραψε στα social media, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, η Κατερίνα, δημοσιεύοντας φωτογραφία, από ταβερνάκι στην Πλάκα, στην οποία είναι στην αγκαλιά του Βασίλη! Μάλιστα, στο δάχτυλό της ξεχωρίζει ένα δαχτυλίδι – «μάτι», που, προφανώς, επέλεξε για να μην τους… ματιάσουν.

kainourgioumazi.jpg

Θυμίζουμε ότι ο χωρισμός του ζευγαριού, στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, ήταν επεισοδιακός, με την αδερφή του Βασίλη να μην προσκαλεί την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του στο γάμο της, στη Βενετία. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα κ��ι, μετά από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, άρχισε να έρχεται ξανά κοντά, μέχρι την επανασύνδεση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top