Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν καταθλιπτικό άτομο, είχα τάσεις αυτοκτονίας»

Τι αποκαλύπτει για τις δικές της αλήθειες η παρουσιάστρια του Star

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν καταθλιπτικό άτομο, είχα τάσεις αυτοκτονίας»

Τις δικές της αλήθειες , όσο δύσκολες κι αν είναι, φέρνει στο φως η Ζήνα Κουτελίνη. Σε συνέντευξή της, εξομολογείται πως ήταν καταθλιπτικό άτομο και ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε μόνη της στην Αθήνα για να δουλέψει.

«Πέρασα πέτρινα παιδικά χρόνια δίπλα σε έναν πατέρα αλκοολικό. Βίωσα οικογενειακές καταστάσεις που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν ένα καταθλιπτικό άτομο. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι είχα μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας. Ναι, πέρασα και από αυτό το στάδιο, υπήρξαν περίοδοι που ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου», αποκαλύπτει, στο περιοδικό «Down Town», η οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», που προβάλλεται καθημερινά, στις 12:00, από το Star.

Και η 45χρονη παρουσιάστρια συνεχίζει: «έψαχνα να βρω τον δρόμο που θα με έβγαζε στο φως και ευτυχώς υπήρχαν δίπλα μου άνθρωποι που μου έδειξαν αυτό το δρόμο. Τα επόμενα χρόνια μετά τις τάσεις αυτοκτονίας, πέρασα στο στάδιο που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και έκλαιγα συνέχεια. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Στη δουλειά ήμουν μια δυναμική αρχισυντάκτρια και στο σπίτι μου μια κλαψιάρα. Άρχισα να βρίσκω ουσιαστικά τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα ψυχανάλυση. Μετά τα 33 μου, έφτασα πια σε ένα στάδιο που μπορούσα να με αγαπήσω ουσιαστικά. Μέχρι τότε, με κοίταζα στον καθρέφτη και με έφτυνα».

Ούσα λάτρης της αφιλτράριστης αλήθειας, η Ζήνα δεν διστάζει να παρουσιάσει λίγες ακόμα κρυφές πτυχές της, όταν τη ρωτούν ��χετικά. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που με έχουν στιγματίσει και δεν λέγονται. Δεν θέλω να εμπορευματοποιήσω τη ζωή μου, θέλω ο κόσμος να παίρνει θετικά μηνύματα και όχι άγριες εικόνες ψυχής... Στα 21 μου χρόνια, πάτησα γερά στα πόδια μου και ήρθα από τον Βόλο σε μια χαοτική Αθήνα χωρίς να γνωρίζω κανέναν. Είχα μείνει δύο - τρία ενοίκια πίσω και όταν ζήτησα δανεικά για να μπορέσω να παραμείνω στην Αθήνα δεν μου έδωσε κανείς. Δεν το έβαλα όμως κάτω. Θυμάμαι περπατούσα ώρες ατελείωτες από το Mega μέχρι το σπίτι μου στο Πολύγωνο, γιατί δεν είχα χρήματα να πάρω ταξί. Σχολούσα τρεις τα ξημερώματα από το Mega και περίμενα να ξημερώσει για να μπορέσω να φύγω με τα πόδια», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top