Στη μνήμη του Παντελίδη αφιέρωσε την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης

Τι είπε για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή

Στη μνήμη του Παντελίδη αφιέρωσε την εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης

​Με ένα μικρό βίντεο για τον Παντελή Παντελίδη άρχισε την Παρασκευή το «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη να εφιστά την προσοχή των νέων και να αφιερώνει την εκπομπή στη μνήμη του τραγουδιστή, τονίζοντας πως, μπορεί να μην είναι ψυχαγωγική, αλλά θα ήταν ατόπημα να γυρίσει την πλάτη.

«Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με αυτό το τραγούδι παρά το ότι είμαστε ενημερωτική εκπομπή. Υπάρχουν συνάδελφοί μας με ψυχαγωγικές εκπομπές που είχαν φιλοξενήσει κιόλας αυτό το παιδί, που γεννήθηκε το 1983 και “έφυγε” μ’ αυτό τον τραγικό τρόπο, προκαλώντας συγκίνησ�� στο πανελλήνιο, είτε άκουγαν τα τραγούδια του, είτε όχι», είπε ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας ότι ο Παντελής ξεχώρισε και έγινε γνωστός μέσα από τον κόσμο.

Αφιερώνοντας την εκπομπή στη μνήμη του τραγουδιστή, ο Γιώργος Παπαδάκης κατέληξε: «θα ήταν ατόπημα από την δική μας πλευρά, αν και εμείς δεν έχουμε ψυχαγωγικό χαρακτήρα, δεν ασχολούμαστε με τη showbiz και δεν καλούμε καλλιτέχνες, να μην ασχοληθούμε με αυτό το γεγονός. Θα ήταν άδικο, απαράδεκτο, άστοχο, απάνθρωπο, αν το κάναμε».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο παρουσιαστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top