Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν σήμερα τους τηλεθεατές στους «9 ΜΗΝΕΣ»

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν σήμερα τους τηλεθεατές στους «9 ΜΗΝΕΣ»

Άλλη μία φορά οι «9 ΜΗΝΕΣ» σας επιφυλάσσουν ένα επεισόδιο που θα σας καθηλώσει!

Τι θα δούμε σήμερα

H Mάρθα ζητάει από τον Πέτρο να την βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία μιας γυναίκας, η οποία ζει μόνη και αβοήθητη σ’ έναν ξενώνα ηλικιωμένων, που δεν είναι άλλη από τη Φωτεινή. Ο Πέτρος, ανυποψίαστος για το παιχνίδι που του παίζει η μοίρα, υπόσχεται να τη βοηθήσει. Η Μάρθα υποχρεώνεται. Κανένας από τους δύο δε φαντάζεται την τροπή που θα πάρει η σχέση τους από ‘δω και στο εξής.

Η Εύα εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα τις σκοτεινές δουλειές του Πέτρου κατά το παρελθόν, χω��ίς όμως να της αποκαλύπτει τη σχέση του με το κύκλωμα. Η Χαρά προτείνει στον Άλκη να της δώσει μία θέση στην εταιρεία για να τον βοηθάει, με στόχο να αναπτύξουν μαζί το εργοστάσιο. Εκείνος παρασύρεται για άλλη μία φορά από τη γοητεία και την καλοσύνη της και στήνει την Κρίστη στο ραντεβού τους για την παρακολούθηση της Ντορέτας. Η Κρίστη, που αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει, αλλά απορροφημένη και η ίδια από το στόχο της να ανακαλύψει τι γίνεται με το μωρό της, θυμώνει μαζί του και αποφασίζει να συνεχίσει μόνη της. Οι νέες εντάσεις, θα φέρουν και την τελική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Κρίστη και τον Άλκη να βρίσκονται αντιμέτωποι με τις μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως τα σχέδιά του άλλαξαν και θα φύγει για πάντα από την Κύπρο.

Την ίδια ώρα, η Έλσα συναντάει τυχαία την Κάτια και την ρωτάει αν ο Μάνος είναι σοβαρά άρρωστος. Εκείνη, με το ζόρι κρατιέται να μην της πει την αλήθεια, αλλά την προτρέπει να πάει να τον βρει. Ο Νικ θυμίζει στη Δάφνη την έρευνα για τη Red Swan κι εκείνη εξιτάρεται, αρχίζοντας να ψάχνει πάλι από την αρχή την υπόθεση, φυσικά κρυφά από τον Αντρέα. Η Έλσα αποχαιρετά σπαραχτικά τον Μάνο, χωρίς να ξέρει πως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τον πραγματικό της πατέρα. Την ίδια στιγμή όμως, η Μαρίνα πηγαίνει σπίτι του, αυτή τη φορά αποφασισμένη να μείνει μαζί του για πάντα. Η άκαρπη παρακολούθηση της Ντορέτας, πεισμώνει την Κρίστη, που αποφασίζει να κάνει μία απροειδοποίητη επίσκεψη σπίτι της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top