Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Πένυ γνωρίζει τους συμπαίκτες της

Μην το χάσετε- Συντονιστείτε στο Star στις 16:30

Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Πένυ γνωρίζει τους συμπαίκτες της

​Τους συμπαίκτες και συναγωνιστές της θα γνωρίσει σήμερα στις 16:30 στο Star, η νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας, Πένυ Παναγιωτοπούλου, που μάλιστα κέρδισε και τα 1.000 ευρώ.

Η Πένυ, είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και εργάζεται στο κατάστημα υποδημάτων του συζύγου της και οι συμπαίκτες της είναι!

ΠΕΝΥ (800x450).jpg

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου, 39 ετών, είναι φωτογράφος με ειδικότητα το φαγητό, μαγειρεύει πολύ και χόμπυ του είναι η γυμναστική και η σκυλίτσα του. Έχει έρθει αποφασισμένος να κερδίσει αλλά θα βρει στον δρόμο του την πολύ αποφασισμένη Πένυ.


ΧΡΗΣΤΟΣ.jpg

H ��ιούλη Δημητροπούλου, 45 ετών, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα-επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου στα Νότια Προάστια. Είναι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη αλλά θέλει πολύ τη νίκη για να αποδείξει στο σύζυγό της ότι αξίζει η μαγειρική της!

ΓΙΟΥΛΗ (800x450).jpg

Ο Βασίλης Σκαρμούτσος, 33 ετών, με το επώνυμο Σκαρμούτσος να τον βαραίνει, ο Βασίλης είναι ένας κατά τα άλλα χαλαρός τύπος, που δουλεύει ως ξενοδοχοϋπάλληλος ενώ έχει χόμπυ το ψάρεμα. Ιδιαίτερα μαλλιά, ιδιαίτερη φυσιογνωμία και ιδιαίτερες μαγειρικές ικανότητες!

β.jpg

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα:
blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Γνωρίστε τους παίκτες της 17ης εβδομάδας του Blind Taste στο video

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top