Τέλος εποχής: Σταματά η έντυπη έκδοση του «Independent»!

Τι ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας για το τελευταίο φύλλο

​Την απόφαση να σταματήσει την έντυπη έκδοση και να γίνει 100% ψηφιακή ανακοίνωσε μία από τις ιστορικότερες και παγκοσμίως γνωστές εφημερίδες της Μεγάλης Βρετανίας, η «Independent»!

«Η βιομηχανία του Τύπου αλλάζει και η αλλαγή αυτή άρχισε από τους αναγνώστες. Μας δείχνουν ότι το μέλλον είναι ψηφιακό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας, Εβγκένι Λεμπέντεφ και συνέχισε: «η απόφαση αυτή επιτρέπει να διατηρηθεί η μάρκα “The Independent” και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε συντακτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που προσελκύει όλο και περισσότερους αναγνώστες online».

Η εφημερίδα ιδρύθηκε το 1986 από μια ομάδα δημοσιογράφων. Στις καλύτερες εποχές της, η κυκλοφορία έφθανε τις 400.000 φύλλα, όμως, εδώ και καιρό, έχει περιοριστεί σε λίγο περισσότερο από το ένα δέκατο του αριθμού αυτού, μακράν πίσω από εκείνη των «Sun», «Daily Mail», «Times», «Guardian» και «Daily Telegraph».

Το τελευταίο φύλλο σε χαρτί της «Independent» θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, 26 Μαρτίου, ενώ η τελευταία έντυπη κυριακάτικη έκδοση λίγες ημέρες πιο πριν, στις 20 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top