Απόψε στους «9 Μήνες»: Θα σας καθηλώσουν οι εξελίξεις

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στο Star στις 17:50

Απόψε στ��υς «9 Μήνες»: Θα σας καθηλώσουν οι εξελίξεις

​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

YΠΟΘΕΣΗ:

Η Δάφνη εντοπίζει το σπίτι, όπου γίνονται οι συναντήσεις του παράνομου κυκλώματος μεταμοσχεύσεων και πηγαίνει στο σημείο για να παρακολουθεί τους υπόπτους. Ο Μάριος προσπαθεί να ανασυντάξει τη ζωή του, μετά από τον τσακωμό του με τη Δάφνη, αλλά ο Νικ τον βγάζει από τον λήθαργο, που έχει πέσει και τον δραστηριοποιεί, προκειμένου να βοηθήσει εκείνον και τη Μάρθα να σώσουν τη Φωτεινή.

Η Μαρίνα, που δεν αντέχει πια να είναι χώρια από τον Μάνο, αλλά και ανήσυχη για τη διαθήκη που έχει αφήσει, του ζητάει να συναντηθούν. Η Κρίστη δεν έχει πειστεί με τη δικαιολογία της Ντορέτας πως ψωνίζει μωρουδιακά για φιλανθρωπικό σκοπό και ρωτάει την Άννα αν εκείνη είδε το μωρό της πεθαμένο. Όταν η Άννα της λέει πως δεν το είδε, η Κρίστη αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως το μωρό ζει. Η Άννα και ο Άλκης όμως την αντιμετωπίζουν ως άρρωστη, και της φέρονται ανάλογα, προκαλώντας την οργή της.

Την ίδια ώρα, η Ντορέτα, βρίσκεται στο καινούργιο σπίτι, που έχει νοικιάσει για να κρύβει το μωρό, φροντίζοντας να μην του λείπει τίποτα. Ο Άλκης ζητάει τη βοήθεια του Διαμαντίδη για να τον βγάλει από το αδιέξοδο, που βρίσκεται με τους τοκογλύφους, αλλά εκείνος του λέει πως αν δε συμφωνήσει η Χαρά, δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτόν. Η Έλσα συναντάει τον Κυριάκο και σοκάρεται με τη διαβεβαίωσή του πως η Μαρίνα θα χωρίσει οριστικά από τον Μάνο και θα μείνει μαζί τους.

Η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα και του ζητάει να την κάνει να θυμηθεί όλα όσα έχει ξεχάσει το διάστημα της αμνησίας της. Ο Μάριος πηγαίνει στον ξενώνα ως κοινωνιολόγος και προσπαθεί να εντοπίσει το δωμάτιο, που κρατείται η Φωτεινή, για να βάλουν μπροστά το σχέδιο απελευθέρωσής της. Ο Πέτρος αιφνιδιάζει την Εύα όταν τη ρωτάει μήπως του έχει κρύψει πως ήρθε ξανά στο σπίτι τους η Έλενα όταν η Δάφνη ήταν μικρή…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top