Η «Χλόη» της «Τρελής Οικογένειας» αποκαλύπτει τα μυστικά της σειράς

Τι είπε η Μαρτίνα Δημοπούλου για το ρόλο της

Η «Χλόη» της «Τρελής Οικογένειας» αποκαλύπτει τα μυστικά της σειράς

​Η Μαρτίνα Δημοπούλου, που είναι μέλος της… Τρελής Οικογένειας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το ρόλο της «Χλ��ης»!

«Την ηρωίδα μου τη Χλόη την έχω αγαπήσει πολύ. Θα την ήθελα για φίλη μου. Βάζει στόχους, είναι οργανωτική, παίζει σκάκι, αγαπάει τρελά την οικογένειά της και θέτει σε προστασία τη μητέρα της και τον αδερφό της, γιατί νιώθει ότι θέλουν την προσοχή της. Είναι παράδοξο αλλά η ενήλικη συναισθηματικά είναι η Χλόη. Ξέρει πως η γνώση είναι δύναμη και πως μπορεί να περάσει σε όποια σχολή θέλει. Σ’ αυτόν που στηρίζεται, αλλά το ίδιο ισχύει και για εκείνον».

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε και ποιος πιστεύει πως είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει αγαπήσει την «Τρελή Οικογένεια».

«Για τους μεσογειακούς λαούς η οικογένεια είναι μεγάλη στήριξη. Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Μάλιστα για πολλούς είναι η προτεραιότητά τους στη ζωή. Και τώρα με την κρίση να έχουν δικαιωθεί. Τα Ελληνόπουλα μένουν σπίτι τους και οι δικοί τους, τους παρέχουν βοήθεια και αγκαλιά. Στην οικογένειά μου έχουν μεγάλες ηλιακές διαφορές όπως και σε εκείνη του Αλατζά και έτσι η τηλεοπτική φαμίλια μου είναι πολύ γνώριμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top