Βελγικό survivor στο Αιγαίο- Θα γυριστεί στο ακατοίκητο νησί Αλιμνιά

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει μόνοι τους να ψαρέψουν το φαγητό τους

Βελγικό survivor στο Αιγαίο- Θα γυριστεί στο ακατοίκητο νησί Αλιμνιά

​Γυρίσματα στην Ελλάδα έρχεται να κάνει το βελγικό Survivor με τίτλο "Το νησί".Oι υπεύθυνοι του προγράμματος επέλεξαν το νησάκι Αλιμνιά, που βρίσκεται μεταξύ Ρόδου και Χάλκης.

20 παίκτες από το Βέλγιο είναι έτοιμοι να ναυαγήσουν στις 16 Οκτωβρίου και για 10 μέρες πρέπει να επιβιώσουν στο Ελληνικό ακατοίκητο νησί των Δωδεκανήσων, Αλιμνιά.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι θα περάσουν δύσκολα μιας και θα πρέπει να φτιάξουν μόνοι τους καταφύγιο αλλά και να ψαρέψουν το φαγητό τους.

Αυτός που θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους από τις δοκιμασίες θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο το οποίο η παράγωγη δεν έχει αποκαλύψει ακόμα..


«Μας ρώτησαν για τα ψάρια που έχει η θάλασσα γιατί οι παίκτες θα πρέπει να ψάχνουν μόνοι τους την τροφή ,μας ρώτησαν αν το νερό είναι πόσιμο αλλιώς θα τους το προ��ηθεύουμε εμείς από την Χάλκη.. Το ριάλιτι θα μεταδίδεται αρχικά στο Βέλγιο και την Ολλανδία και για εμάς αυτό είναι μια μεγάλη τουριστική αδιέξοδος στους νεκρούς μήνες» είπε στο δελτίο Ειδήσεων του Star o δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που επισκέπτονται ξένες παραγωγές ριάλιτι την χώρα μας... Στο παρελθόν είδαμε το αμερικανικό "Below Deck" που έγινε στην Νάξο όπου δέκα Αμερικανοί παίκτες είχαν αναλάβει τα "ηνία" ενός γιοτ ως μέλη του πληρώματος.


Παράλληλα και το γνωστό σε πολλούς Geordie Shore , το οποίο παρακολουθεί τις ζωές 10 νέων που ασχολούνται όλη μέρα με τις ερωτικές σχέσεις τους, τα ψώνια και τα πάρτι με ακραίες συμπεριφορές. Για τα γυρίσματα της 11ης σεζόν βρέθηκαν στην Ελλάδα και ξεκινώντας από την Ζάκυνθο ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη αφήνοντας ζημιές χιλιάδων ευρώ.. Τα οποία μάλιστα δεν δεχτήκαν να πληρώσουν.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top