Η Ελένη Μενεγάκη στα Όσκαρ;

Όλα όσα συζήτησε η ξανθιά παρουσιάστρια με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Που να το φανταζότανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πως την ώρα που θα μιλούσε για την απονομή των χρυσών σφαιρών που έγιναν χθες στο Μπέβερλι Χιλς όπως σας ενημερώσαμε, η Ελένη Μενεγάκη θα του έκανε και τα παράπονά της.

Ναι καλά διαβάσατε, η παρουσιά��τρια του Alpha βλέποντας τις stars στο κόκκινο χαλί, γύρισε προς τον συνεργάτη της και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής!

Ελένη Μενεγάκη- Μωρέ Θοδωρή, θα ήθελα να πάμε μία φορά στα Όσκαρ. Εσύ έχεις πάει ξέρεις πως είναι. Πρέπει να είμαι ηθοποιός στο Hollywood για να πάω;

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος- Όχι πρέπει να μας το κανονίσει η Nova που έχει τα δικαιώματα.

Ελένη Μενεγάκη- Η Νova στέλνει κάποιον ποτέ;

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος- Όχι δε νομίζω.

Ελένη Μενεγάκη- Μα αν δεν στέλνει τους δικούς της θα στείλει εμάς; Γιατί να μην πάω και εγώ μία φορά; Δεν μου το χρωστάει δηλαδή εμένα η ζωή; 21 χρόνια μιλάω για τα Όσκαρ μια φορά δηλαδή δεν δικαιούμαι να πάω; Έστω να κάτσω πίσω-πίσω

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος- Μέσα-Μέσα πάντως να κάτσεις είναι δύσκολο

Ελένη Μενεγάκη- Και τι να κάνω να κάτσω έξω-έξω να με φάει το κρύο;

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος- Να βάλεις το μπλε που σου πάει. Γιατί αν δεν βάλεις το μπλε δεν θα σε δει κανένας. Θα περάσεις απαρατήρητη.

Ελένη Μενεγάκη- Ενώ και να με δουν, θα πουν «Α! Την ξέρουμε αυτή».

Είναι πάντως να μην βάλει κάτι στο μυαλό της η Ελένη, τώρα που το έβαλε μην εκπλαγείτε αν την δούμε στα Όσκαρ του 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top