Είναι επίσημο: Κοσιώνη-Μπακογιάννης έκαναν οικογενειακά Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι!ΦΩΤΟ

Δείτε πώς σχολίασαν στο «Πρωινό» το… παρασκήνιο με την προσωπική ζωή του συντρόφου της παρουσιάστριας

Είναι επίσημο: Κοσιώνη-Μπακογιάννης έκαναν οικογενειακά Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι!ΦΩΤΟ

​Πιο επίσημη… δεν γίνεται πια η σχέση της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

Το ζευγάρι που όλο αυτό το διάστημα κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση του, πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι με όλα τα μέλη της οικογένειας του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το «Πρώτο Θέμα», η Σία Κοσιώνη ποζάρει στο φακό με τον Κώστα Μπακογιάννη και τα δυο παιδιά που απέκτησε ο σύντροφος της από την πρώην σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδη.

Ωστόσο η εφημερίδα, στο ρεπορτάζ του Βασίλη Τσακίρογλου, αναφέρει και το… παρασκήνιο της προσωπικής ζωής του Κώστα Μπακογιάννη.

820_8c182748-f18b-4c28-86ca-0a51764a4426.jpg
Ο τωρινός σύντροφος της Σίας Κοσιώνη, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Κάλλια Καμπουρίδη (αδερφή του Μίλτου Καμπουρίδη ο οποίος έχει παντρευτεί την Μαρίνα Βερνίκου). Μαζί αποκτήσανε τον Παύλο και την Δανάη, που είναι 7 και 5 ετών.

Ωστόσο κατά την διάρκεια του γάμου τους, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε εξωσυζυγική σχέση με την Μαίη Ζαννή, από την οποία γεννήθηκε ένα κοριτσάκι τον Ιανουάριο του 2013 (το οποίο έχει αναγνωρίσει ο Κώστας Μπακογιάννης), με την Ζαννή να αξιώνει μηνιαία διατροφή, 6.000 ευρώ.

Πώς σχολίασε τα παραπάνω το «Πρωινό»;

«Παιδιά αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Τα κοροϊδεύουμε αλλά καμιά φορά μπορεί να σου τύχουν. Ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα ενώ ήταν παντρεμένος. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι τώρα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Σκορδά να συμπληρώνει:

«Καλά δεν ξέρεις πως ακριβώς έγιναν όλα αυτά. Τι ακριβώς γίνεται μέσα σε ένα σπίτι δεν το ξέρεις!»

«Φαντάζομαι Φαίη έγιναν έξω από το σπίτι. Γιατί το να γίνουν και μέσα στο ίδιο το σπίτι…!» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής, ο οποίος σχολίασε παράλληλα ότι ο ��ώστας Μπακογιάννης είναι «μικρός αλλά… θαυματουργός», όταν η Φαίη του είπε πως δείχνει μικρός.

Τέλος, όταν η Μαρία Ηλιάκη αναρωτήθηκε πως «η Σία Κοσιώνη λέει το κεντρικό δελτίο στον ΣΚΑΪ και έχει σχέση φανερά πια με τον Μπακογιάννη. Δεν τίθεται θέμα αντικειμενικότητας;» Λιάγκας και Σκορδά της απάντησαν πως όλα αυτά είναι πολύ αστεία και άδικα, με τον παρουσιαστή να καταλήγει λέγοντας:

«Πες ότι εσύ είσαι διευθυντής ενός καναλιού και έχεις σχέση με μια παρουσιάστρια, κι αυτό άδικο δεν είναι; Έχει συμβεί αυτό! Θες να πάει καλά η γυναίκα σου ή η ερωμένη σου. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό. Κάνει πολιτικό ρεπορτάζ η κοπέλα ενώ είναι παρουσιάστρια και τα έχει με έναν πολιτικό. Σιγά τώρα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top