«9 Μήνες»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Συντονιστείτε στο Star στις 17:50 το απόγευμα

«9 Μήνες»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Άλκη πως ο Ανδρόνικος είναι φίλος του και εξαιτίας του τον πήρε στη δουλειά. Ο Άλκης καταρρακωμένος ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά της Κρίστης, που δέχεται να είναι και πάλι μαζί, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει για την παράνομη υιοθεσία.

Ο Κυριάκος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μαρίνα. Η Δάφνη συνειδητοποιεί πως η υπόθεση Αργυρίου έχει σχέση με το κύκλωμα των τοκογλύφων και πιέζει τον Αντρέα να το ερευνήσουν. Ο Άλκης ρίχνει μια τυχαία ματιά στην λίστα με το φάρμακο και εξηγεί στον Νικ πως έχουν σβηστεί ονόματα.

Η Άντρη ζητάει από την Έλσα να παρακολουθήσει το live της, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Ο Μάριος ξεκαθαρίζει στον Αντρέα πως θα γίνει η σκιά του και ότι αν πληγώσει τη Δάφνη, θα τον βρει μπροστά του.

Ο Αχιλλέας βγάζει τον Αργυρίου από τη μέση πριν η Δάφνη προλάβει να του μιλήσει. Η Εύα βλέπει τη Μάρθα να μιλάει με τη Φωτεινή και ταράζεται. Και η Μάρθα όμως μαθαίνει πως η εταιρεία της Εύας είναι χορηγός του Ιδρύματος και παραξενεύεται από τη σύμπτωση. Η εμφάνιση της Έλσας στο μπαράκι για το live τους αφήνει όλους άφωνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top