Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει

«Η μόνη ομοιότητα που έχω με την Δούκισσα Νομικού είναι τα ξανθά μαλλιά» δήλωσε χαρακτηριστικά

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει

​Είναι το κορίτσι που αδιαμφισβήτητα έχει ομορφύνει τα απογεύματα πολλών τηλεθεατών που την παρακολουθούν στην εκπομπή του Star «Ο τροχός της Τύχης» που προβάλλεται τις καθημερινές στις 18:50.

rss.jpg

Η ίδια μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, εκτός από ευχάριστη συντροφιά προσφέρουν και πλούσια δώρα στους τηλεθεατές.

«Ο "Τροχός της Τύχης" είναι ένα πολύ αγαπητό παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τον κόσμο που έρχεται για να παίξει. Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή και διασκεδαστική. Τα απολαμβάνω όλα. Την προσπάθεια, ρίσκο θα έλεγα των παικτών να γυρίσουν τον τροχό για να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα καθώς και τον κίνδυνο χρεοκοπίας που πάντα παραμονεύει» είπε η ξανθιά καλλονή και πρόσθεσε:

«Φυσικά απολαμβάνω και τις ατάκες του Πέτρου(σ.σ: Πολυχρονίδη). Είναι πάντα γεμάτος κέφι και εκπέμπει θετική αύρα. Ένα αρνητικό του βέβαια είναι πως κάποιες φορές αν ξεκινήσει να μιλάει, δεν τον σταματά ούτε η καταστροφή του κόσμου».

tzoylias.jpg

Ο κόσμος γνώρισε την Τζούλια μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής και τότε οι περισσότεροι, έσπευσαν να πουν πως είναι η «δίδυμη» αδερφή της Δούκισσας Νομικού. Τι πιστεύει όμως η ίδια;

«Για εμένα, η μόνη ομοιότητα με την Δούκισσα είναι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά μας. Κατά τα άλλα μας θεωρώ τελείως διαφορετικές».

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως έχει βιώσει ρατσισμό από τις γυναίκες εξαιτίας της ομορφιάς της, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει.

«Θυμάμαι είχα μία φωτογράφιση, ήταν χειμώνας, είχε κρύο και μου ζητήθηκε να μπω σε εξωτερική πισίνα, όπου το νερό ήταν παγωμένο. Εννοείται πως δεν έφερα καμία αντίρρησή αλλά εκείνη τη στιγμή που έμπαινα στο νερό ένιωθα πως θα πέθαινα. Έπειτα από λίγο καιρό συνήθισα την χαμηλή θερμοκρασία, αν και είχα πάψει να νιώθω το σώμα μου.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top