ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά γιατί «τα έχωσε» on air στον Ουγγαρέζο!

Πώς αξιολογεί την παρουσία της στο «Αλήθειες Με Τη Ζήνα»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά γιατί «τα έχωσε» on air στον Ουγγαρέζο!

Το λόγο για τον οποίο άσκησε on air κριτική στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την μέρα που είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγεί η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», που προβάλλει καθημερινά στις 12:00 το Star, Ζήνα Κουτσελίνη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ζήνα τα έχωσε» στον Δημήτρη με αφορμή το περσινό ξεκατίνιασμά του με τον Μάρκο εν ώρα εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς τον «τον πιο ανώριμο που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση», ενώ έδωσε απόλυτο δίκιο στον ηθοποιό.

«Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν είχα καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, θα του τα έλεγα και αν τον είχα απέναντί μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του, όταν πιστεύω στη δύναμη του άλλου. Περίμενα από τον Δημήτρη να έχει μια δομημένη σκέψη, να είναι ντόμπρος και γενναιόδωρος όταν πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή. Περίμενα, δηλαδή, όταν πήγε στον Γιώργο Λιάγκα, να του έλεγε τα ανοικτά θέματά του. Όπως έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν πήγε στον Λιάγκα και με έκανε να υποκλιθώ με την τηλεοπτική στάση και αλήθεια του. Ο Φώτης έδωσε “τα ρέστα” του στον Λιάγκα, ο Δημήτρης, δυστυχώς, “κιότεψε”. Γι΄ αυτό τον χαρακτήρισα ανώριμο τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης δεν κατέθεσε την αλήθεια του στην τηλεοπτική του συνάντηση με τον Λιάγκα. Δημόσιες σχέσεις έκανε στο κανάλι στο οποίο συνεργάζονται», λέει, στην εφημερίδα «Αγορά», η παρουσιάστρια του Star.

Η Ζήνα επισημαίνει ότι με χαρά θα καλούσε τον Δημήτρη στο πλατό, ενώ, όταν την ρωτούν αν θα έκανε το ίδιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απαντά: «εννοείται ότι θα ήθελα καλεσμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Νομίζω, όμως, ότι με την Κωνσταντίνα τηλεοπτικά θα πρέπει να πούμε αλήθειες, να μην κάνω τον Ουγγαρέζο δηλαδή. Δεν ξέρω, όμως, στην εκπομπή ποιας θα ειπωθούν αυτές οι αλήθειες. Στη δική ή στη δική της; Δεν έχω πρόβλημα να πάω καλεσμένη στην Κωνσταντίνα. Αρκεί οι αλήθειες να είναι... αλήθειες. Γιατί εγώ μπορώ να μιλήσω με παραδείγματα».

Συνεπής στις αλήθειες, η Ζήνα παραδέχεται ότι δεν είχε καμία επιθυμία να βγει μπροστά από τις κάμερες έπειτα από τόσα χρόνια πίσω από αυτές και συνεχίζει: «ουσιαστικά, ποτέ δεν φαντάστηκα να είμαι εγώ μπροστά σε αυτό που δημιουργώ. Μου άρεσε να ζω τον θόρυβο του κοντρόλ και, για να είμαι ειλικρινής, έναν μήνα τώρα που είμαι στο πλατό δεν έχω ανέβει στο κοντρόλ ούτε για να τους κάνω έκπληξη. Από τη στιγμή που αποφάσισα να βγω μπροστά, διαχώρισα τη θέση μου. Κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύθηκαν σε αυτή την εκπομπή και εγώ οφείλω να δώσω το 100% του εαυτού μου μπροστά από τις κάμερες. Πήρα το ρίσκο να βγω μπροστά και το αποτέλεσμα θα κριθεί στο χειροκρότημα».

«Στην πρεμιέρα μου βάζω 4 με άριστα το 10, διότι θεωρώ ότι είχα άγχος. Μπορεί το αποτέλεσμα της παρουσίασης και της ολοκλήρωσης της εκπομπής να ήταν καλό, ωστόσο μου βάζω 4. Αυτή τη στιγμή, όμως, που έχουμε κλείσει έναν μήνα εκπομπής, με βαθμολογώ με 8. Γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητές μου στο επίπεδο της παρουσίασης, αλλά η προσαρμογή από τη μία κατάσταση στην άλλη θέλει τον χρόνο της», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top