Καινούργιου για Ηλιάκη: «ό, τι μ’ έχει επηρεάσει και με πληγώσει για μένα έχει τελειώσει»

Ηλιάκη «Σ’ αυτή την σχέση δεν ξέρουμε ποια είναι η πληγωμένη. Μην τρελαθούμε κιόλας»

Καινούργιου για Ηλιάκη: «ό, τι μ’ έχει  επηρεάσει και με  πληγώσει για μένα έχει τελειώσει»

​Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη πριν λίγες μέρες να ισχυρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «το Πρωινό» πως η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου έχει λήξει, η δεύτερη ωστόσο φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

Η παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis», μόνο που δεν άρπαξε την Σάσα Σταμάτη από την τούφα όταν εκείνη την ρώτησε για την Μαρία και είπε:«Έχει λήξει το θέμα με την Ηλιάκη. Αυτό που πέταξα στην εκπομπή ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Και εγώ δεν έχω κάτι με την Μαρία απλά έχει τελειώσει. Για μένα όταν κάτι είναι προσωπικό και με έχει επηρεάσει και με πληγώσει έχει τελειώσει για μένα» είπε με έντονο ύφος η Κατερίνα, κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την παρέα τους να εικάζουν το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Σε εξαιρετικά άβολη θέση ήρθε η Μαρία Ηλιάκη η οποία το μόνο που κατάφερε να ξεστομίσει ήταν: «Σ’ αυτή τη σχέση δεν ξέρουμε ποια είναι η πληγωμένη. Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας» είπε και πρόσθεσε: «μα ρε παιδιά, είναι δυνατόν να πούμε κάτι προσωπικό μας στον αέρα;»

Αν νομίζετε πάντως ότι η Κατερίνα Καινούργιου έσφαξε με το βαμβάκι μόνο την Ηλιάκη κάνετε λάθος. Η μπάλα πήρε και την Μαίρη Συνατσάκη στην οποία και είχε απευθυνθεί πέρυσι μέσω της εκπομπής της μιλώντας όχι και με τα καλύτερα λόγια!

«Ήταν μία άτυχη τηλεοπτική στιγμή, προφανώς όμως και είχε συμβεί κάτι από την μεριά της που με είχε ενοχλήσει για να μπω στην διαδικασία να πω κάτι τέτοιο δεν είμαι μία τρελή π��υ ξαφνικά άρχισε κάτι να μην πηγαίνει καλά με την Μαίρη. Έχει τελειώσει. Αν κάτσω τώρα να πω αυτό που με έχει ενοχλήσει θα το ανακυκλώνω όλο αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top