Με… Βαρουφάκη και βραχνάδα έκανε πρεμιέρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Το αστείο βίντεο για την ομάδα της εκπομπής και τα πρώτα λόγια

Με… Βαρουφάκη και βραχνάδα έκανε πρεμιέρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο με αναφορά στον… Γιάνη Βαρουφάκη έκανε πρεμιέρα το «Καλημερούδια» της Ντορέττας Παπαδημητίου, με την ίδια να είναι ολίγον βραχνιασμένη, ελέω του άγχους της πρώτης μέρας!

Η νέα πρωινή εκπομπή του Mega ξεκίνησε με ένα βίντεο το οποίο εξηγούσε πώς επιλέχθηκαν τα πέντε άτομα της παρέας, με ατάκες όπως «η Ντορέττα επειδή δεν είχε ιδέα πρωινό και το κάνει χωρίς λεφτά».

«Γειά σας! Καλημερούδια!», είπε… φωνάζοντας και ελαφρώς βραχνιασμένη, η ηθοποιός – παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό υπό δυνατά χειροκροτήματα και συνέχισε: «εντάξει, αφού δεν έπεσα από τη σκάλα, πάλι καλά. Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα γιατί η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά! Εύχομαι να είστε πολύ καλά. Είμαι τρισευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι είναι υπεύθυνοι που είμαι εγώ εδώ. Είχα σκεφτεί πολλά να πω, αλλά δεν θα τα θυμάμαι. Οπότε θα μείνω στην ουσία: είμαι εδώ για εσάς, θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα είναι για εσάς, να περνάτε καλά, να χαμογελάτε, να σας δίνουμε θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αγάπη. Για εσάς είναι αυτή η εκπομπή και τα “Καλημερούδια” έχουν αυτή την αποστολή. Να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και για τρεις ώρες να ξεχνιόμαστε από τα υπόλοιπα και να χαμογελάμε».

Προλογίζοντας τους συνεργάτες της, η Ντορέττα ανέφερε πως «οι καιροί είναι δύσκολοι και, όπως καταλαβαίνετε, αυτή η αποστολή δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου» και, ένας - ένας έκαναν την είσοδό τους στο πλατό οι Βαγγέλης Χαρισσόπουλος, Μαριέλλα Σαββίδου, Σοφία Μανωλάκου και Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε στο βίντεο πώς άρχισαν τα «Καλημερούδια»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top