Δράση απόψε στο Star: «The A-Team»!

Καταιγιστική περιπέτεια με σπουδαίους πρωταγωνιστές, στις 22:10

Δράση απόψε στο Star: «The A-Team»!

Μία ταινία γεμάτη δράση, το «The A-Team», προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star!

Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να "καθαρίσουν" το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο.

Ο Λίαμ Νίσον είναι ο Χάνιμπαλ Σμιθ, ο άνθρωπος, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές, που απαιτούν σωστό timing, ασυνήθιστες δεξιότητες και μια ομάδα ικανότατων στρατιωτών. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο Τέμπλετον "Φέις" Πεκ, που μπορεί να προμηθεύσει την ομάδα με ό,τι χρειάζεται για τις επικίνδυνες ενέργειές της. Ο Κουίντον "Ράμπατζ" Τζάκσον υποδύεται τον Μπ. Α. Μπαράκους, οδηγό της ομάδας. Ο Σάρλτο Κόπλεϊ είναι ο Μέρντοκ, ένας χαρισματικός πιλότος. Η Τζέσικα Μπίελ υποδύεται την Τσαρίσα Σόσα, μια πρώην κοπέλα του Φέις, η οποία τώρα κυνηγά την ομάδα για το έγκλημα, που κατηγορείται. Ο Πάτρικ Ουίλσον, τέλος, είναι ο Λιντς, ένας μυστήριος υπάλληλος της CIA, που αποτελεί τον παίκτη - κλειδί στην πιο εκρηκτική αποστολή της ομάδας…

Το σενάριο είναι βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά «The A-Team» της δεκαετίας του '80, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζο Κάρναχαν.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top