Συνεχίζεται το μυστήριο: Διαδικτυακή εκπομπή «οι 1.101» του Βαρουφάκη;

Κλέων Γρηγοριάδης: "Σε λίγες ημέρες θα αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα"

Συνεχίζεται το μυστήριο: Διαδικτυακή εκπομπή «οι 1.101» του Βαρουφάκη;

Πολιτική κίνηση, νέο κόμμα ή κάτι άλλο; Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχει προκαλέσει το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο «Οι 1.101 έρχονται» στο οποίο «πρωταγωνιστούν» μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρουφάκης αλλά και ο… Κλέων Γρηγοριάδης!

Την ώρα, λοιπόν, που το twitter κάνει πάρτι με το εν λόγω βίντεο, βγάζοντας τα… δικά του συμπεράσματα, πληροφορίες του Star αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για μια διαδικτυακή εκπομπή την οποία θα κάνει ο Γιάννης Βαρουφάκης με μια πλειάδα συνεργατών του!

Μιλώντας τηλεφωνικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κλέων Γρηγοριάδης αν και δεν αποκάλυψε περί τίνος πρόκειται, ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες «θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερ».

Ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε πως «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα» ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε και πρόσθεσε ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ σε δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».

Τώρα πως θα αλλάξουν όλα μέσω μίας... εκπομπής, αν πρόκειται για αυτό εν τέλει, είναι απορίας άξιο!

ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ από το "Live U" και το "Καλημέρα Ελλάδα"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top