BINTEO: επεισόδιο με δημοσιογράφους και άνδρες ασφαλείας του Τσίπρα!

Πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός που το έβλεπε από το… μπαλκόνι

​Άναψαν τα αίματα κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνερ Φάιμαν, στη Λέσβο: έξω από το δημαρχείο σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων και των ανδρών ασφαλείας του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να… παρακολουθεί από το μπαλκόνι και να απευθύνει συστάσεις!

Σύμφωνα με το lesvospost, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, όταν οι κ.κ. Τσίπρας και Φάιμαν έφτασαν στο δημαρχείο, ορισμένοι δημοσιογράφοι από κανάλια και ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν κατάφεραν να μπουν στο κτίριο προκειμένου να καλύψουν το γεγονός, σε αντίθεση με συναδέλφους τους.

Όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσίπρα, με σπρωξιές, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την είσοδο συγκεκριμένων ατόμων, ενώ, τελικά, μπήκαν επιλεκτικά ορισμένοι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, καθώς και το αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον καγκελάριο.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζονται να επιτίθενται στον ανταποκριτή του ΑΠΕ - ΜΠΕ στο νησί, ενώ, όταν μία δημοσιογράφος ζητάει εξηγήσεις, ο πρωθυπουργός, που έβλεπε το επεισόδιο μαζί με τον κ. Φάιμαν από το μπαλκόνι του δημαρχείου, σήκωσε το δάχτυλο και της είπε «με τέτοια συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα»!

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top