«Επιχείρηση: ARGO» απόψε στο Star!

Μη χάσετε την συγκλονιστική πολυβραβευμένη ταινία, στις 22:10

«Επιχείρηση: ARGO» απόψε στο Star!

​Το χρονολόγιο μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης έξι Αμερικανών, που διαδραματίζεται στα παρασκήνια της κρίσης του Ιράν, μια αλήθεια, που επί σειρά δεκαετιών δεν έφτανε στην κοινή γνώμη, προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star: την ταινία «Eπιχείρηση: ARGO»!

Στις 4 Νοεμβρίου του 1979, καθώς η επανάσταση στο Ιράν φτάνει στην κορύφωσή της, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών εισβάλει στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατά όμηρους 52 Αμερικανούς. Μέσα στον πανικό, έξι καταφέρνουν να διαφύγουν και να βρουν καταφύγιο στην κατοικία του Καναδού πρέσβη.

Γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να θανατωθούν, ο ειδικός πράκτορας της CIA, Τόνι Μέντεζ, καταστρώνει ένα επικίνδυνο, σχέδιο προκειμένου να τους φυγαδεύσει με ασφάλεια από τη χώρα. Το σχέδιο είναι τόσο παράτολμο, που ξεπερνά τη φαντασία των πιο εμπνευσμένων σεναριογράφων. Ο Μέντεζ σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ιστορία κάλυψης για να βγάλει από τη χώρα τους έξι Αμερικανούς, στην οποία Καναδοί κινηματογραφιστές, ψάχνουν "εξωτικές" τοποθεσίες στο Ιράν για τα γυρίσματα μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας…

Σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ, στο «Επιχείρηση: ARGO» -που βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ, τρία BAFTA και τρεις Χρυσές Σφαίρες, αλλά και έσπασε ταμεία παγκοσμίως- πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Άλαν Άρκιν, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν, Τέιλορ Σίλινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Μάικλ Κάσιντι, Τέιτ Ντόνοβαν και Βίκτορ Γκάρμπερ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top