Λιάγκας για Χοψονίδου:«Μπράβο της!Όλες οι stars με το ρετούς είναι σαν να μην γέννησαν ποτέ»

«Είναι λάθος να περνάει αυτό το μήνυμα στις γυναίκες!»

 Λιάγκας για Χοψονίδου:«Μπράβο της!Όλες οι stars με το ρετούς είναι σαν να μην γέννησαν ποτέ»

Επαίνους στην Ολυμπία Χοψονίδου μέσω της εκπομπής του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram της, δείχνοντας πως είναι η κοιλιά της μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες.

«Μπράβο της. Αυτό παιδιά πρέπει να το κάνουν όλες οι γυναίκες, γιατί το πιο ωραίο πράγμα είναι η εγκυμοσύνη. Είναι θείο δώρο να γεννήσει μια γυναίκα. Και προφανώς αυτό που λένε πως μια γυναίκα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 1-2 μήνες είναι μια χαζομάρα. Αυτή είναι η αλήθεια και είναι πολύ όμορφη αλήθεια» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, «χώνοντας» τα στον Άρη Καβατζίκη που είναι και διευθυντής του «Hello» για το ρετούς που πέφτει στα περιοδικά:

«Είναι καλό να κάνετε λίγο ρετούς στα περιοδικά γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει τα πράγματα λίγο πιο όμορφα απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι λάθος να κάνετε ρετούς σε γυναίκες που έχουν γεννήσει, γιατί περνάτε ένα μήνυμα ότι οι γυναίκες της showbiz γεννάνε και σε μια εβδομάδα έχουν πλάκα κοιλιά. Είναι λάθος το μήνυμα αυτό!»

vlcsnap-2015-10-06-11h05m35s18.jpg
«Φυσικά κάνουμε ρετούς στις εγκυμονούσες, δεν το φτάνουμε όμως και στα άκρα» ανταπάντησε ο Άρης Καβατζίκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να του εξηγεί:

«Δεν είναι ότι (η Ολυμπία) έχει φουσκωμένη κοιλιά, αλλά έχει μια χαλάρωση. Αν φορέσω εγώ ένα κορσέ, η χαλάρωση αυτή φεύγει. Μου κάνετε και ένα ρετούς στο Hello και νομίζει η άλλη πως η celebrity δεν γέννησε ποτέ. Είναι λάθος αυτό! Εγώ έχω κάνει εγχείρηση και με βγάζουν στις φώτο χωρίς την τομή. Θέλω το ρετούς αλλά να γίνεται ως ενός σημείου».

051015233720_0530.jpg
Μάλιστα ο παρουσιαστής έχοντας αποκτήσει… «γνώση» και «εμπειρία» μετά από δυο παιδιά, «αποκάλυψε» και πότε μια γυναίκα χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Τα πρώτα γρήγορα κιλά τα χάνει μια γυναίκα όταν της επανέλθει η περίοδος. Η περίοδος μετά τη γέννα επανέρχεται σε 3-4 μήνες. Τότε φεύγει το αίμα και όλα αυτά που έχουν μείνει μέσα στον κόλπο και στη μήτρα. Δυο γέννες έχουμε περάσει, τα ξέρω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top